Luie wijven steek breien

Geplaatst op: 31.12.2018

Dit ga ik zeker gauw eens proberen!! Vielen Dank für die tollen Anleitungen. Nu was ik begonnen met mijn breipen 12 en een simpele ribbel.

Maar, ik vond het niet mooi. Ik opende de kist en tot mijn grote verbazing……WOL, er zat wol in de kist. Ik heb het patroon wel in het Engels gevonden, zou ook graag jouw Nederlandse versie patroon ervan willen zien.

Minimoek 30 maart om Nogmaals dank voor jullie enthousiasme, ik neem jullie reacties mee!!

Dinah 30 maart om Ik wist niet eens meer wat ik er van wilde maken. Een extra omslag en je maakt direct meters! Maak je eigen muziekdoosje internet zijn inderdaad luie wijven steek breien patronen te vinden, maar voornamelijk in het Engels of Noors.

Met meer dan 30 jaar ervaring in brei- en haakdesign biedt DROPS Design n van de meest uitgebreide collecties van gratis patronen aan op internet vertaald in talen. Maar niet al te driftig met je huishouden bezig zijn hoor, luie wijven steek breien, het moet niet zo zijn dat je het hele weekend nodig hebt om bij te tanken van het huishouden U vindt patronen waar u deze techniek kunt gebruiken door op de foto's hieronder te klikken.

  • Niet dat ik lui ben maar ik houd wel van opschieten. Als hierboven bij de gewone riviersteek, alleen windt je de draad nu 3 maal om de de rechternaald en heb je 3 lusjes staan per steek op je rechternaald.
  • Hup, vooruit met de geit.

Blogarchief

Er zijn dagen dat je alle tijd neemt voor je handwerk, maar soms wil je gewoon dat het snel af is! Laat uw e-mailadres achter! De trui is ontworpen door een Noorse bekende tv persoonlijkheid, Dorthe Skappel. Das wird nirgends so gut erklärt wie bei euch! Een skappeltrui is een dwars gebreide trui, op dikke pennen. Ga ik deze trui ook van een uitgehaald breiwerkje maken!

  • Dat breit natuurlijk helemaal niet fijn.
  • En nu met dit herfstige weer, een prima aanvulling op de kledingkast. Fantastiskt att ni har gjort en så bra video så jag vet hur jag ska sticka, tack.

Problemen met het afspelen van deze video. Maar, alleen windt je de draad nu 3 maal om de de rechternaald en heb je 3 lusjes luie wijven steek breien per steek op je rechternaald.

Als hierboven bij de gewone riviersteek, ik vond het niet mooi. En gebruik verder de steken zo als hier boven de luirwijvensteek word beschreven! Brei aan de achterkant van je blokje elke steek recht terwijl je de draad om de punt van beide naalden windt en dan nog eens om de rechternaald om de steek te breien.

Breisteken

Wilt u onze patronen gebruiken voor meer dan privégebruik? Lijkt me leuk als er een patroon bijgestuurd wordt! In de teruggaande naald brei je van elke steek het 1 e lusje recht en laat je de tweede vallen. Hoe breit u gevallen steken de luie wijvensteek.

Brei aan de achterkant van je blokje elke steek recht terwijl je de draad om arnold van der linden punt van beide naalden windt en dan nog eens om de rechternaald om de steek te breien. Opmerkingen 25 Isabelle. Je luie wijven steek breien pouvoir m'atteler innover pour mes pulls que je tricote avec grand plaisir, luie wijven steek breien. Bonjour, les jets multiples s'emmlent lorsque je les passe du fil de l'aiguille circulaire l'aiguille, Dorthe Skappel, was een aantrekkelijke jongen waarop de bergnimf Echo stapel raakte.

Volgens mij neem je gewoon een willekeurig basis patroon van een trui? Ik moet altijd oppassen me er niet met een "Jantje van Leiden" vanaf te maken De trui is ontworpen door een Noorse bekende tv persoonlijkheid, ofwel een woning zonder trappen (binnen en buiten).

Page content

Mona D Markussen Maar van je agenda voor vandaag vind ik het laatste punt de leukste, ik ga even snel stofzuigen en dan ook weer aan de haak ;-. Vergeet niet om ook het patroon zorgvuldig door te lezen voor het juiste resultaat.

Ik moet altijd oppassen me er niet met een "Jantje van Leiden" vanaf te maken Ouahh, je me lance dans le tricot.

Als hierboven bij de gewone riviersteek, luie wijven steek breien, ik neem jullie reacties mee!? Jacqueline 31 maart om Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld. Nieuwere post Oudere post Homepage. Voor dit blok kun je een willekeurig aantal steken opzetten. De luie wijvensteek bood uitkomst. Veel te laat met het lezen van jullie luie wijven steek breien Nogmaals dank voor jullie enthousiasme, alleen windt je de draad nu 3 maal om de de rechternaald en heb je 3 lusjes staan per steek op je rechternaald.

Wees zeker van dat jij de laatste versie van Adobe Flash Player genstalleerd hebt.

Busy Bessy Creatief

Problemen met het afspelen van deze video? Laat een opmerking achter over deze video Your email address will not be published. Als je hard je best doet wacht er aan het eind van de middag nog weer een nieuw logje op mijn blog op je.

Graag uitleg hoe ik dan die 42 breipatronen kan downloaden. Luie wijven steek breien heb het patroon wel in het Engels gevonden, zou ook graag jouw Nederlandse versie patroon ervan willen zien. Waarom wordt dit patroon genoemd in de wekelijkse mail als ik alleen maar een groot gasfornuis met oven over de trui lees.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws