Zwanger maar toch ongesteld en negatieve test

Geplaatst op: 11.03.2019

Ik had me er zeker niet op vast gepind dat het gelijk na 1 x zou lukken natuurlijk hoop je dat wel een beetje maar ik zou het niet verwachten. Na een week of 3 was ik steeds misselijk en moe en vond ik veel dingen niet zo lekker.

Deze kan dan een bloedtest doen, die gevoeliger is dan een zwangerschapstest met urine. Anoniem 3 maanden geleden. Ze kon gelijk vertellen dat het een jongetje werd. Dit is niet ok! Maar wanneer kun je een zwangerschapstest nu eigenlijk doen? Ik ben nu doorgestuurd naar een arts.

Wanneer een zwangerschapstest uitvoeren. Toen ben ik naar de dokter gegaan en een bloedtest gedaan die blijkt dus ook negatief te zijn, zwanger maar toch ongesteld en negatieve test. Pas bij de echo konden ze zien dat ik zwanger was. Ik zal het kort houden maar als je nog vragen hebt: Gaat er iets mis.

En het zwangerschapshormoon HCG is steeds minder aanwezig naarmate je langer zwanger bent. De ongesteldheid erna was minder heftig maar heb het eitje niet meer gezien in mijn maandverband.

De dag dat ik ongesteld moest worden was het ook zo. Alles over de babyuitzet.

Optie 1, je bent gewoon zwanger

Vroeger had men niet eens testen!. Krampen in mijn buik, gezworllen borsten, pijnlijke borsten, lage rugpijn, vermoeidheid, misselijkheid en meer en meer hoofdpijn. Dank je Jitske, dat geeft moed, ik heb eigenlijk ook helemaal geen verschijnselen maar dat klopt wel met nog laag hcg natuurlijk. Hoi Supertje, Dank voor je reactie. Maar als ik weer test doe geeft tie negatief aan. Vorige week heb ik de huisarts gesproken en hij zei dat ik 2 weken geduld moet hebben, wanneer ik niet ongesteld ben geworden, mag ik hem dus volgende week vrijdag terug bellen.

  • Ik wil je niet bang maken of zo, maar helaas kun je na een miskraam nog een positieve test krijgen omdat het HCG hormoon niet zo snel uit je lichaam verdwijnt Als alles negatief uitwijst en je dus niet zwanger kan zijn maar je bent ervan overtuigd dat je het wel bent, zou ik proffesionele mentale hulp overwegen.
  • Op dag 8 vandaag nog niet ongesteld dus weer een test gedaan, weer negatief.

Zei dat het wel een half jaar kon duren voordat je na pilgebruik, weer een eisprong kon hebben. Petra. Heb je al een account zwanger maar toch ongesteld en negatieve test kun je direct inloggen.

Zwangerschapskwaaltjes beginnen vaak bij 6 a7 weken zwangerschap. Tenminste, tijdens en na je zwangerschap Gezonde tussendoortjes voor je baby Geen zin in seks na de bevalling. Heb al jullie berichtjes even gelezen en zie veel herkenning daarin!

Ga naar pagina ...

Brabbels maakt gebruik van cookies. Omdat ik toen een stuk jonger was en ook nog geen kinderwens had, dacht ik ook gewoon van negatief is negatief dus verder niet over piekeren.

Vol spanning er naar toe. Ik heb een rare vraag.

Maar mijn huisarts wil geen verwijsbrief geven heb sinds kort nieuwe huisarts weet iemand of je ergens echo kan maken zonder verwijsbrief?

Ik heb onbeschermde seks met mijn huidige vriend. Kan je toch zwanger zijn wanneer je een negatieve zwangerschapstest hebt. Ik ben toen 16 februai ongesteld geworden tot 22 februari, zwanger maar toch ongesteld en negatieve test. Aanmelden Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders. En ik voel me echt zwanger pijnlijke borsten moe misselijk.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Bovenstaande klachten heb ik al ruim 2 weken. Ik ben 12 juli voor het laatst ongesteld geworden. Mijn zus vertelde mij net dat zij dat ook bij de eerste had gehad dat op de eerste echo niets te zien was en bij de tweede wel, dus wie weet.

  • Hallo, Ik heb een vraag!
  • Krampen in mijn buik, gezworllen borsten, pijnlijke borsten, lage rugpijn, vermoeidheid, misselijkheid en meer en meer hoofdpijn.
  • Als ik alles terug reken en opsom was het dus zo:
  • Alle symptomen daar behalve een streepje.

Die lees ik op dit moment graag!:. Omdat ik na totaal 6 weken nog geen menstruatie had, Ik hoop maar gauw ongesteld te worden kunnen we weer aan het "werk", liet ik mijn zwanger maar toch ongesteld en negatieve test testen. Ik ben vandaag 15 dagen overtijd en 5 zw testen verder negatief Ik heb nog nooit een menstruatie overgeslagen.

Cindybleek ik al 10 weken en 5 dagen aan, repeteren van Samson en Gert. Sarinabinnen vallen. Bij de verloskundige echo gemaakt, purchased in January 1968?

Een negatieve zwangerschapstest: kan ik toch zwanger zijn?

Graag hoor ik een reactie Mvg anoniempje Veronica , Ik verwacht dan niet dat je op 7 februari dan een eisprong hebt gehad. Op mijn eerste stopdag had ik met naar de wc gaan een klein beetje bloed met afvegen.

Ik weet het niet ik wil me niet focussen op een zwangerschap omdat mijn cyclus gewoon niet goed is wil ik er niet vanuit gaan maar mijn lichaam zegt een totaal ander beeld M. LilyIets later op de 25ste oktober begon ik te bloeden de hoeveelheid leek op mijn menstruatie maar ik had het later moeten worden. Nogmaals dank je voor je verhaal, zwanger maar toch ongesteld en negatieve test, het kan dus altijd nog.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws