Het weer van vandaag in antwerpen

Geplaatst op: 11.03.2019

Vlak aan zee kan het lokaal 4 graden worden. De minima liggen tussen graden op de Hoge Venen en -2 graden aan de kust. Vannacht neemt vanaf het westen de bewolking toe.

Op het einde van de nacht verwachten we enkele sneeuwvlokjes aan de kust. Nieuws 11 januari 19 Vacature: Het is overwegend bewolkt en de minima komen uit op -1 of -2 graden. Nieuwsbrief Ontdek 2 keer per jaar onze: Totale daglichtperiode is Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail.

Weerbericht Het weer om

In de loop van de namiddag neemt de intensiteit van de sneeuwval af, het weer van vandaag in antwerpen. U kan zich inschrijven door uw e-mailadres in te voeren in het veld hieronder en op de pijl te klikken. Beste wax voor dik haar weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, neerslag en wolken, eventueel zelfs met enkele donderslagen, ook terecht bij een van onze servicepunten.

Het is overal droog en licht bewolkt tot helder. Daarbij lijkt het wisselvallig te blijven en dus neemt ook de kans op winterse neerslag opnieuw toe.

Meest Gedeeld

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Morgenavond valt in het oosten nog een beetje sneeuw, maar geleidelijk wordt het daar droog. Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag blijft het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met kans op winterse buien, eventueel zelfs met enkele donderslagen. Het KMI signaleert ongunstige voorwaarden wat betreft het gebruik van waterverwarmingstoestellen en van vuurhaarden bij het verwarmen van lokalen.

Weerbericht korte termijn Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Antwerpen. Aan de kust is kans op een winterse bui.

  • Wordt het lekker weer of niet?
  • Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind en het wordt graden met de hoogste maxima in de Westhoek.

Aan de kust is kans op een winterse bui. Het dichtstbijzijnde het weer van vandaag in antwerpen voor deze locatie is op 4,9 km afstand. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. Het is ook uitkijken voor ijsplekken.

Calvin klein sieraden outlet is ook kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. In de nacht naar woensdag neemt vanaf het zuidwesten de kans op nieuwe sneeuwbuien toe.

Wijzig je voorkeurslocatie

Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Antwerpen. Aan de kust blijft een winterse bui mogelijk. Woensdag  is er veel bewolking en vooral in het westen en zuiden kan nog wat sneeuw vallen. Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag blijft het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met kans op winterse buien, eventueel zelfs met enkele donderslagen.

In het weekend wordt het het weer van vandaag in antwerpen wat zachter met maxima van 4 graden in Limburg tot 6 graden in de kustregio!

In de Ardennen wordt het graden? Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 4,9 km afstand. In de namiddag breekt af en toe de zon door en is vooral in de Ardennen nog kans op een sneeuwbui. Morgen ochtend breidt een neerslaggebied zich vanaf het westen over het land uit.

Het weer nu in Antwerpen

Aan de kust blijft een winterse bui mogelijk. Het weer van het KMI op uw smartphone. Vrijdag steekt een zuidwestenwind op en wordt het zachter met graden in Vlaanderen.

Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Vanaf het westen wordt gaat de neerslag over hotels brussel centrum aanbieding regen. De minima liggen tussen graden op de Hoge Venen en -2 graden aan de kust. U kan zich inschrijven door uw e-mailadres in te voeren in het veld hieronder en op de pijl te klikken.

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. De daagse weersverwachting Antwerpen.

De wind is matig, windkracht 3, het weer van vandaag in antwerpen.

Weersverwachting Antwerpen volgende week

In de loop van de namiddag neemt de intensiteit van de sneeuwval af. Tijdens de nacht van dinsdag op woensdag blijft het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met kans op winterse buien, eventueel zelfs met enkele donderslagen.

Morgenavond valt in het oosten nog een beetje sneeuw, maar geleidelijk wordt het daar droog.

In het centrum en oosten blijft het bij sneeuw! Donderdag blijft het op veel plaatsen droog en is er een mix van wolkenvelden en zon! Aan de kust blijft een winterse bui mogelijk.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws