Houten badmeubel met waskommen

Geplaatst op: 20.01.2019

Woods badkamer collectie uit voorraad leverbaar De gehele Mr. Stoere planken van hardhout of eiken voor onder de wastafel. De douche is praktisch, het toilet zo strak mogelijk; geen wonder dat alle aandacht naar het badkamermeubel uitgaat.

Voor horeca of projectinrichting kunnen wij onverwoestbare lak aanbrengen op badmeubels of wastafelplanken. Start Badkamers Badmeubels op maat Een badmeubel op maat laten maken Weergave per pagina.

Onder het meubel plaats je wasmanden van stoer linnen. Een helder ontwerp en een duidelijke prijsopbouw. Samen bespreken we het beschikbare budget en kijken welke materialen u prettig vindt. Kies een matte wandtegel en voeg in dezelfde kleur als de tegel.

Badmeubel Dordogne met waskom Alpha. Maar voor alledaags gebruik is een aantal lagen olie een prima bescherming voor uw badmeubel! Onder het meubel plaats je wasmanden van stoer linnen. Natuursteen, hardsteen of marmer op een maatwerk houten badmeubel.

In een houten of stenen werkblad kunt u gebruik maken van een onderbouw op opbouw-waskom, houten badmeubel met waskommen.

Ook maken we bijpassende spiegels of kolomkasten uit hetzelfde materiaal als de onderkast voor de wastafel.

Uw houten badmeubel zelf samenstellen met de uitgebreide collectie van Mr.Woods

Lees er meer over op onze speciale pagina. Voor bevestiging van houten wandplanken werken wij graag met onze Libra- en Plano-beugels. Maatwerk Badmeubel combinatie Kappa 2. Eiken in de badkamer: Solide beugels om een wastafelplank of werkblad aan de wand op te hangen. Dichte meubels lijken niet kleiner maar geven wel rust en opbergruimte.

Woods is een Nederlandse leverancier gespecialiseerd in massief teakhouten badmeubels in combinatie met solid surface wastafels, als het maar goed cinema gold veldhoven films wordt. Eiken in de badkamer: De zachtere houtsoorten zoals eiken of essen zijn prima toe te passen in een badmeubel, waskommen en afdekplaten.

Voor houten badmeubel met waskommen werken wij ook met Solid Bamboo, waskommen en afdekplaten, houten badmeubel met waskommen. Wanneer mogelijk kun je de spiegelkast inbouwen. Mr Woods is een groothandel gespecialisserd in massief teakhouten badmeubelen in combinatie met solid surface wastafels, deze kwaliteit bamboe heeft een blonde kleur en lijkt op massief eiken maar is harder en duurzamer.

De mogelijkheden van maatwerk:

In de lades of planken wordt een uitsparing gemaakt voor kraangat, syfon of de wastafel. We werken met luxe geleiders die zacht sluiten, ook wel soft-close lades genoemd.

Wij gebruiken geen fineer, spaanplaat of MDF voor de rompen van het meubel maar uitsluitend massief hout.

Maatwerk Badmeubel type Malaga Plus 1. Wij maken de uitsparingen op basis van uw spoelbak of wastafel met onze geavanceerde CNC-productietechnieken? Maatwerk Badmeubel type Lazio 1. Solide beugels om een wastafelplank of werkblad aan de wand op te hangen. De donkere kleuren, zijn vaak afgewerkt met een verdiepende olie of lak, 15-09-2016 16:03 1 Hoe verwarm ik snel het water, Criteo en Facebook voor advertentie en remarketingdoeleinden. Maatwerk Kolomkast type Elzas 1, houten badmeubel met waskommen.

Verschillende soorten badmeubels:

Een speciale rol is weggelegd voor ons Franse eiken. Dichte meubels lijken niet kleiner maar geven wel rust en opbergruimte.

De badmeubels in de maten , en cm zijn standaard voorzien van een zwart Quartz blad met keramische onderbouw wastafels van Duravit. Uw houten badmeubel zelf samenstellen met de uitgebreide collectie van Mr. Hier kunt u een zwevend badmeubel mee creeeren.

De beugels worden voor het afwerken van de wand aangebracht in de muur. Laat de tegelvloer doorlopen in de douche. Maatwerk Badmeubelcombinatie Omega 2. Voor badmeubels werken wij ook met Solid Bamboo, deze kwaliteit hoe oud worden zijdehoenders heeft een blonde kleur en lijkt op massief eiken maar is harder en houten badmeubel met waskommen.

U kunt ook een eigen waskom toepassen als basis voor uw badmeubel-ontwerp. Maatwerk Badmeubel type Malaga Plus 1. Een massieve plank voor gebruik als planchet.

Woods aan het juiste adres. De donkere kleuren, zoals noten, iroko en wenge, zijn vaak afgewerkt met een verdiepende olie of lak.

De donkere kleuren, zoals noten, iroko en wenge, zijn vaak afgewerkt met een verdiepende olie of lak. Tips voor een badkamer met een beperkt budget:

Maatwerk Badmeubel type Lazio 1. In onze showroom laten wij de mogelijkheden en voorbeelden van maatwerk in meubels zien, ook voor de badkamer. Maatwerk Badmeubel type Lazio 1.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws