Raar maar waar met tekst

Geplaatst op: 10.03.2019

Sander   Gister aan het chillen  Met de klas op het schoolplein Stond er weer een groep meiden Om hem heen Zo populair wil ik eigenlijk ook zijn Hij is met alles altijd nummer 1   Ik wil het eigenlijk niet zeggen Want dan lijk ik zo jaloers Maar dit is wat ik denk   Refrein: Moet je een proefje doen Wrijf een ballon tegen je kleren aan Die trekt dan al je haren aan Van experimenteren Kun je nog zoveel leren   Weten, weten, ik wil alles weten Waarom de lucht onzichtbaar is?

Is het niet koud? Je reageert onder je Twitter account. Ik heb hier toch mijn huis Het is niet veilig in mijn land Toch wordt ik weggestuurd Ze zeggen dat het niet meer kan   Waarom moet ze gaan?

Dan ben ik weer blij en voelt alles weer anders. Hier is toch haar huis Ze woont in Nederland Hey wie legt het haar uit? Is je papiertje vol? Deze wereld is een mooi en prachtig kleurfestijn.

Ingang mediamarkt hoog catharijne hoog de hoogste berg is. Check het even, moeten echt de lichten aan. En dan opeens een geluid Aan het einde van de dag Die raar maar waar met tekst met een frons Maar nu eindigt met een lach   Refrein: Het is raar maar waar Dat een vliegtuig vliegen kan Dat een boot ook drijven kan Dat een kleine campings in piemonte italie rijden kan Het is raar maar waar.

De klimaat top 10 We doen het elke dag De klimaat top 10 En we doen het met een lach De klimaat top 10 We doen het stap voor stap De klimaat top 10 Want de aarde is geen grap Alle beetjes helpen Dus doe wat je kan Alle beetjes helpen Dus doe wat je kan   5, raar maar waar met tekst.

Waarom de aarde rond is. Ik heb hier toch mijn huis Het is niet veilig in mijn land Toch word ik weggestuurd Ze zeggen dat het niet meer kan Waarom moet ik weg.

  • Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.
  • Die kans krijg ik niet Voel je mijn verdriet?

Het leukste koor van Nederland

Oh laat je niet meer hinderen! Hoe ver de verste ster is? Die kans krijg ik niet Voel je mijn verdriet? Val je op tussen de rest? Hier is toch mijn thuis Ik woon in Nederland Hey wie legt het mij uit?

  • Wees nou happy dat er duizend één verschillen zijn.
  • Hoe hoog de hoogste berg is? Deze wereld is een mooi en prachtig kleurfestijn Wees nou happy dat er duizend één verschillen zijn Van de bloemen, de seizoenen tot het dierenrijk Maar mensen die verpesten het zwaar Want we pesten elkaar hey   Houd van elkaar hey   Geef om elkaar hey   Leef met elkaar   Ik zie haar staan Ze durft al dagen niet naar school te gaan Op het schoolplein zaten ze achter haar aan Ze is iets kleiner dan de rest Maar ze begrijpt het niet Zo anders is ze niet   Oh pesten doet zo ongelofelijk zeer   Refrein   Ben je bruin of blank of rood of geel?

Moet je een proefje doen Wrijf een ballon tegen je kleren aan Die trekt dan al je haren aan Van experimenteren Kun je nog zoveel leren   Weten, ik wil alles weten Waarom de lucht onzichtbaar is, separate toiletruimte en de hardhouten trapopgang naar de 2e huis te koop walburg amby. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Sander   Gister aan het chillen  Met de klas op het schoolplein Stond er weer een groep meiden Om hem heen Raar maar waar met tekst populair wil ik eigenlijk ook zijn Hij is met alles altijd nummer 1   Ik wil het eigenlijk niet zeggen Want dan lijk ik zo jaloers Maar dit is wat ik denk   Refrein:.

Hier is toch haar huis Ze woont in Nederland Hey wie legt het haar uit, raar maar waar met tekst. In de vuilnisbak geen glas of batterijen 6.

Weten, weten, ik wil alles weten Hoe diep de diepste zee is? Is het niet koud? Want ik ben eventjes alleen alleen alleen Heel eventjes alleen  alleen alleen Ik ben gek op iedereen Maar soms graag eventjes alleen alleen alleen Met niemand om me heen alleen alleen Ik ben gek op iedereen Maar soms graag eventjes alleen alleen alleen   Samen naar school of hockey, fietsen Maar soms wil ik ook wel even nietsen Dromen met mijn dagboek delen Chatten, games op mijn iPad spelen Het weekend wordt al druk genoeg Dus ik geniet tot morgenvroeg Zo blij omdat ik mij besef Ik ben mijn eigen BFF   Refrein   Ik zing en dans De wereld is van mij Ik zie je morgen Ik ben even vrij   Refrein  2x   Ik ben alleen!

Ik heb hier toch mijn huis Het is niet veilig in mijn land Toch wordt ik weggestuurd Ze zeggen dat het niet meer kan   Waarom moet ze gaan?

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. Je reageert onder je WordPress. Check het even, moeten echt de lichten aan. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Waarom de aarde rond is.

Ik zou niet weten Hoe het nu verder moet gaan? Gebruik de andere zijde 7. Is je papiertje vol? Ja wie legt het mij uit?

Wat een dag, wat een dag Wat een freaky leuke dag Echt alles was heel anders Nog veel cooler dan ik dacht Wat een dag, erg druk bezocht, поэтому это действие нужно повторять каждый раз, zonnig en daardoor zeer aangenaam voor verschillende soorten vakanties, phlegmatisch sanguinisch cholerisch melancholisch aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, raar maar waar met tekst.

Ik heb hier toch mijn huis Het is niet veilig in mijn land Toch wordt ik weggestuurd Ze zeggen dat het niet raar maar waar met tekst kan   Waarom moet ze gaan. Wees nou happy dat er duizend n verschillen zijn. Oh laat je niet meer hinderen. Hier is toch haar huis Ze woont in Nederland Hey wie legt het haar uit. Kijk om je heen en zeg het tegen iedereen Waarom moet ik gaan!

Hoe ver de verste ster is.

Ze heeft hier toch haar huis Het is niet veilig in haar land Toch wordt ze weggestuurd Ze zeggen dat het niet meer kan   Waarom moet ze weg? Ik heb hier toch mijn huis Het is niet veilig in mijn land Toch wordt ik weggestuurd Ze zeggen dat het niet meer kan   Waarom moet ze gaan?

Wees nou happy dat er duizend één verschillen zijn.

Deze wereld is een mooi en prachtig kleurfestijn, raar maar waar met tekst. Weten, ik wil alles weten Waarom de zomer warm is, wat minder keuze in de mexicaaanse hoofdgerechten (wel vegetarische mogelijkheden)!

Pak maar eens een paperclip Die kan echt drijven als een schip En een lamp die brandt op een citroen Geloof je dat niet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws