Spreekwoorden en gezegden quiz

Geplaatst op: 11.03.2019

Een verkeerd spreekwoord of door elkaar gehaald gezegde levert grappige uitspraken op. Of doorzoek de website met Google om het te vinden.

Grappige spreekwoorden en leuke gezegden. Daarna zet u ze van uw digitale camera over op uw pc, laptop of tablet. Taal, zinnen en woordenschat oefenen en leren voor groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8. Een verkeerd spreekwoord of door elkaar gehaald gezegde levert grappige uitspraken op. Door kinderen in de leeftijd van de bovenbouw van de basisschool, middelbare schoolleerlingen en door volwassenen. Sport en spel Boeren en jagers 1. Type een woord in!

Nederlandse taal - Kidscorner. Lijst van Nederlandse spreekwoorden en gezegden quiz - Wikipedia. Uitleg en uitleg de Breugel. Voor Kinderpleinen echter wel behalve bij Google. Met uitleg schilderij, de spreekwoorden en een genuimmerde lijst om ze te benoemen en in te kleuren. Buitenlandse spreekwoorden De nederlandse taal kent vele spreekwoorden.

Niet iedereen is geïnteresseerd in politiek,….
  • Kinderpleinen is een gratis startpagina voor het onderwijs, mede mogelijk gemaakt door adverteerders. Wat is het ontbrekende woord?
  • Uit een website over Harry Potter.

This board liked by....

En deze spreekwoordenquiz kan zelfs nog wel door ouderen met dementie gespeeld worden! Mooie opstart voor het zoeken van spreekwoorden. Je kunt het laden overslaan. Spreekwoorden Bronnen en referenties: Wat betekenen deze spreekwoorden? Een gezegde is net als een spreekwoord een vaste uitdrukking. Hieronder vindt u negen foto's die u kunt gebruiken om een vraag- en antwoordspel te spelen.

Spreekwoorden verklaren Kies de passende verklaring, spreekwoorden en gezegden quiz. Ken je deze spreekwoorden. Spreekwoorden en uitdrukkingen 1 - Leestrainer. Wat betekenen deze spreekwoorden? Kleurplaat met 50 spreekwoorden en gezegdes Grote kleurplaat - Dinastie Herken jij wat spreekwoorden. Door kinderen in de leeftijd van de bovenbouw van de basisschool, middelbare schoolleerlingen en door volwassenen.

Spreekwoordenquiz als spel

Voor kinderen, volwassenen, tweede taal verwervers en zelfs ouderen met dementie. Spreekwoorden ambachten - praktijkonderwijs. Nederlandse spreekwoorden en gezegdes.

Spreekwoorden over "de ruimte"? Wat is het ontbrekende woord. Nog een zoeksite over spreekwoorden en Gezegdes. Nederlandse taal - Kidscorner. Herken jij wat spreekwoorden in deze plaat. Uitleg en uitleg de Breugel.

Quizvragen trivia

Nederlandse taal - Kidscorner. Spreekwoorden en gezegden - Werkbladen. Door kinderen in de leeftijd van de bovenbouw van de basisschool, middelbare schoolleerlingen en door volwassenen. Leuk vanuit de praktijk. Spreekwoordenquiz als spel Deze quiz kan ook puur als quiz, als spel -met of zonder prijzen- gespeeld worden.

Hobby en Overige Subrubriek: Spreekwoorden en de betekenis. Lichaamsdelen Wijsheden en boeken. Het kan ook zijn dat iemand een spreekwoord noemt dat 'in de buurt spreekwoorden en gezegden quiz of 'ook wel zou kunnen. Het schilderij "Spreekwoorden" - Breugel. Ken je deze spreekwoorden. Met uitleg schilderij, zegswijze of gezegde. Spreekwoord, de spreekwoorden en een genuimmerde lijst om ze te benoemen en in te kleuren.

Fotoquiz (NIEUW !!)

Door kinderen in de leeftijd van de bovenbouw van de basisschool, middelbare schoolleerlingen en door volwassenen. Spreekwoorden uit de Natuur. Spreekwoordenquiz als spel Deze quiz kan ook puur als quiz, als spel -met of zonder prijzen- gespeeld worden.

Spreekwoorden en gezegden over vis. Spreekwoordenquiz als spel Deze quiz kan ook puur als quiz, als spel -met of zonder prijzen- gespeeld worden. Zeg het met een zegswijze?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws