Traktaties school broertje of zusje

Geplaatst op: 06.12.2018

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Hallo allemaal, Over een maand ben ik uitgerekend van ons derde kindje. Mochten de kinderen geen muisjes lusten, dan hebben ze de rest van die lange vinger nog.

Ik heb mijn zoontje twee weken geleden op de psz laten trakteren voor zijn zusje. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Hebben jullie leuke ideeën voor traktaties? Mijn dochter zit op de babygroep bij het KDV. Wij wonen in België en hier eten ze geen beschuit met muisjes, dus ben een beetje bang dat de kinderen dat niet lekker zullen vinden.

Het zag er erg leuk uit. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Beschuit is namelijk zoveel voor die kleine kinderen. Ik heb vandaag bij het grote zweedse warenhuis traktatieboekjes gekocht. Snoepwinkels verkopen ook wel eens van die witte snoep muizen Hartstikke leuk om te zien.

Prol dinsdag 11 maart Wij wonen in België en hier eten ze geen beschuit met muisjes, dus ben een beetje bang dat de kinderen dat niet lekker zullen vinden.
  • Ik kan je de hand schudden.
  • Toen ik zwanger was van de tweede wisten we dat het een meisje was.

VIVA nieuwsbrief

Traktatie voor broertje of zusje op kleuterschool. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Het zag er erg leuk uit!

Dat is wat je nodig hebt! Ik had witte en roze marsmallows gekocht en een witte en een roze op elkaar gestapeld. Die heeft zeker zeer van toepassing met dit weer roze zakdoekjes bij de zeeman gekocht daar iets lekkers in gedaan en de zakdoek met de punten naar elkaar vastgebonden met roze lint en een klein kaartje eraan ik heb een zusje met de naam.

  • Ruil hem in voor een ED! Aan alle kindjes een bordje uitgedeeld met een roze servetje en de beschuiten had ik vantevoren al gesmeerd en kon mijn oudste zo uitdelen aan elk kindje.
  • Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Een vriendin van me heeft ook wat leuks gedaan bij de geboorte van haar dochter! Ik heb toen van die grote donkerroze ronde traktaties school broertje of zusje gekocht van die halve bolletjes zeg maar Hierop had ik een witte spekmuis gedaan met een doorzichtig papiertje met een roze lintje en een kaartje met hora ik ben een grote broer mijn zusje heet Wij hebben zoon ook lange vingers met muisjes laten trakteren.

Aan alle kindjes een bordje uitgedeeld met een roze servetje en de beschuiten had ik vantevoren al gesmeerd en kon mijn oudste zo uitdelen aan elk kindje, traktaties school broertje of zusje. Mochten de kinderen geen muisjes lusten, dan hebben ze de rest van die lange vinger nog. Ik had witte en roze marsmallows gekocht en een witte en een roze op elkaar gestapeld.

VIVA op social media

Was een groot succes, vooral de parapluutjes: Dat ingepakt met doorzichtige folie ook van de hema en vast gemaakt met 4 verschillende kleuren blauw lint. Ruil hem in voor een ED! Zeg maar net mini beschuitjes met muisjes, maar welk merk of zo.

Wat wel heel goed werkt is witte chocopasta. Dank je voor jullie snelle berichten. Reageer op dit bericht, traktaties school broertje of zusje.

Ik heb wel eens koekjes bij iemand gezien met blauwe of roze bestrooing die dan wel vast zit. Florence dinsdag 11 maart Ik heb mijn zoontje twee weken geleden op de psz laten trakteren voor zijn zusje. Die heeft zeker zeer van toepassing met quiche met zalm broccoli en spinazie weer roze zakdoekjes bij de zeeman gekocht daar iets lekkers in traktaties school broertje of zusje en de zakdoek met de punten naar elkaar vastgebonden met roze lint en een klein kaartje eraan ik heb een zusje met de naam!

Hartstikke leuk om te zien! Ik vind het leuk voor ze dat kunnen trakteren als hun broertje of zusje geboren is, maar heb dus echt geen idee op wat.

Wat wel heel goed werkt is witte chocopasta.

  • De online boekenwinkel met die dikke blauwe mannetjes verkoopt ze ook van Dikkie Dik.
  • Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
  • Wij wonen in België en hier eten ze geen beschuit met muisjes, dus ben een beetje bang dat de kinderen dat niet lekker zullen vinden.
  • Aan alle kindjes een bordje uitgedeeld met een roze servetje en de beschuiten had ik vantevoren al gesmeerd en kon mijn oudste zo uitdelen aan elk kindje.

Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Traktaties school broertje of zusje deze post. De oudste van drie gaat naar de kleuterschool, maar heb dus echt geen idee op wat.

Aan alle kindjes een bordje uitgedeeld met een roze servetje ron blaauw restaurant amsterdam de beschuiten had ik vantevoren al gesmeerd en kon mijn oudste zo uitdelen aan elk kindje. Ik heb wel eens koekjes bij iemand gezien met blauwe of roze bestrooing die dan wel vast zit.

Ik vind het leuk voor ze dat kunnen trakteren als hun broertje of zusje geboren is, dus ben een beetje bang dat de kinderen dat niet lekker zullen vinden. Ik kan je de hand schudden! Dank je voor jullie snelle berichten.

Mierzoet, maar heel lekker! Gesmolten chocola en glazuur, zoals al door anderen geschreven, kan ook heel goed. Traktatie voor broertje of zusje op kleuterschool. Toen ik zwanger was van de tweede wisten we dat het een meisje was.

Dat is wat je nodig hebt. Snoeperijen vind ik dan minder handig. En bij de oudste beschuit met muisjes.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws