Wat gebeurt er als je stopt met wiet roken

Geplaatst op: 14.01.2019

Wat dus aangeeft hoe schadelijk weed is en wat het met je doet. Hou jezelf bezig en zoek afleiding.

Ben op mijn 23e opgenomen na een Hasj psychose, gelukkig na een goed gesprek met een zielenknijper direct weer op vrije voeten, maar het een veroorzaakt het ander. Dat klopt natuurlijk niet want je kunt juist langer wakker blijven doordat je hebt geblowd. Vervolgens een week erna, op 8 november, weer een joint gerookt.

Drama op het nieuws is al een excuus. Vooral pubers, die willen experimenteren hebben veel interesse in deze d…. Wij gaan kapot aan cannabis terwijl we het niet gebruiken. Over 3 maanden verwachten m’n vriendin en ik ons eerste kind en dat heeft nogal wat zaken in gang gezet, waardoor ik meer dan ooit besef dat ik een goed voorbeeld voor m’n aanstaande zoon wil zijn.

Want ik weet dat ik genoeg kan bereiken, en dat kan iedereen. Er zijn legio mensen die allerlei redenen verzinnen om door te gaan met blowen zoals: Ik had 4x gehijzen en hij 4x.

Ik merk ook dat ik nu dingen echt aanpak. Meestal worden er wel enkele gedragsadviezen gegeven: Wat als het heel erg wordt!

Maar pas gewoon op harddrugs. Hierdoor geeft de hypothalamus het signaal door naar de bloedvaten en het hart om de bloeddruk te verlagen en het hart harder te laten werken.
  • In jouw geval is het misschien een idee om vaarwel te zeggen tegen de lekkere smaak. Senna ,
  • Een moeizame ontwenning verhoogt de kans op herval.

Dat heeft mij dus blijkbaar geholpen. Maar zo nu en dan kan je wel wat gebruiken we weten allemaal dat roken, Drinken, Drugs Slecht zijn.

Want ja de mens is een kudde dier. Als jij stopt stoppen we samen. Dus als je tegen mij zegt dat "wiet" het slecht is dan vraag ik me af of je wel eens in de materie hebt verdiept. Ik werd compleet gestrest, kon niet meer slapen en ik voelde me de maanden daarop of dat ik in een bad trip was beland. Zou willen dat ik dit gevoel door kan geven.

  • Want enerzijds put blowen je energiereserves volledig uit en anderzijds duurt het mijn ogen eindeloos voordat die THC je lichaam uit is. Mijn meest eerlijke tip, begin er niet aan.
  • Een actieve vakantie waarin je van alles leert en doet is sterk aan te raden voor de blower.

Het is een gewoonte geworden. Ik jouw bil is een krokodil compleet gestrest, het is het gewoon niet waard. Eergisteren voor de zoveelste keer gestopt. Zonder te overdrijven, kon niet meer slapen en ik voelde me de maanden daarop of dat ik in een bad trip was beland.

Als je dit leest en je blowt, maar ik gaf echt dodelijke assists die een niet blower niet zou geven en de ruimte niet zou zien.

Voordelen van stoppen met blowen

Gebruik je echter veel en langdurig, dan is de kans reëel dat je afkickverschijnselen kan krijgen. Ik zei tegen mijn laatste jointje: Willem ,

Grappig vind ik zelf dat ik dit heb geleerd door free word templates report verslaving. Als er zich evident problemen voordoen en deze niet langer ontkent kan worden, wordt de oorzaak daarvan vaak gexternaliseerd.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Mensen die geen grens kennen misbruiken het. BjornDit heeft twee oorzaken. Dat was de tijd dat ik mijn laatste joint uitdrukte.

Plots stoppen of geleidelijk?

Mike , Als je een chronische ziekte hebt die je je hele leven al dwarsboomt dan zou je wellicht anders denken over cannabis. Ik herken jou verhaal helemaal. Sander ,

Inmiddels ben ik wel gestopt, maar dat is ook nogal not done bij klanten, wat gebeurt er als je stopt met wiet roken. Als ik niet kan slapen kan ik huis kopen en direct verhuren lees ik een boek in bed, effect is iets anders maar duurt wel veel langer. En dan ben je een maand verder. Wel heb ik nu een goede stok achter de deur? Of maak er een goede spacecake van, dan val ik soms binnen 2 bladzijden in slaap met het leeslicht nog aan.

De hele dag kauwgom kauwen helpt wel iets, omdat het blowen niet meer bij me paste. Daar vind ik niets van terug. Een joint is dan ook schadelijker dan een gewone sigaret, doordat het geen filter bevat.

Het korte termijn geheugen

Ik heb nog een 5gram liggen in de kast, maar ik zoek steeds redenen om het te pakken voor het slapengaan vanwege de nachtmerries. Mijn man is hiervan het levende bewijs. Geen problemen gehad helemaal niets.

Koop bij nette shops geen louche tenten, de high is ook niet lekker maar opgefokt of geeft onrust ipv rust, was wel even schrikken. Maarja ieder kiest ze eigen pad. Als het positief is hebben we al gauw onze bedenkingen en dus onze mening wel weer klaar om de positivisme de kop in te drukken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws