Huisje maken van papier

Geplaatst op: 07.01.2019

Dit wordt de voorkant van het huis. Welke materialen je nodig hebt hangt af van het type huis dat je wilt maken.

Maak nu geen rolletjes van het natte papier, maar kleine platte blokken. Het is al mei en het zonnetje is eindelijk daar, woehoe!

Maak je geen zorgen als de muren van het huis te kort zijn, want daar zul je zo wat aan gaan doen. Vouw de deur dan zo dat hij open- en dichtklapt wanneer je dat wilt. Vorig jaar lieten ze weten dat ze via crowdfunding een krijtbordschrift op de markt wilden brengen.

Leg de twee vellen apart. Maak een scherpe vouw. Zo nu nog een velletje papier scheppen. Dit wordt de voorkant van het huis. Verbind de voorkant van het huis met de vloer.

Leg ze in de vorm van een vierkant neer dat een zijde mist. Laat het huis in de zon drogen. Als dat niet lukt kun je een nieuwe vloer maken met behulp van bovenstaande stappen of het papier opnieuw vouwen zodat de lijnen goed op elkaar komen te liggen.
  • Wanneer je dit gedaan hebt vouw je de linker- en rechterkant naar binnen. Laat het huis niet te nat worden nadat het opgedroogd is, of het kan uit elkaar vallen.
  • Maak het papier natter of wring het uit totdat het de juiste consistentie heeft.

Aan de slag

Nadat je op iedere hoek een rolletje hebt gemaakt maak je meer papier nat om er een soort van klei van te maken. Teken onderaan het grotere vel B een deur. Het is al mei en het zonnetje is eindelijk daar, woehoe! Houd het huis buiten het bereik van kleine kinderen. Vouw de vellen dan open [4] en plak ze met plakband aan elkaar vast.

Hoe wordt een schaar gemaakt. Fazer Casas de Papel , Franais: Leg de papieren worm op een bord of dienblad. Zorg dat je duidelijke vouwen maakt. Mijn eerste uitnodiging mocht ik maken voor enkele vrienden.

Grafisch ontwerp en interieur

Vorig jaar lieten ze weten dat ze via crowdfunding een krijtbordschrift op de markt wilden brengen. Het idee is om het papier te vouwen en te knippen om een vierkant te maken. Vouw de deur dan zo dat hij open- en dichtklapt wanneer je dat wilt. Pak een vel papier en doe het in water.

Vouw het huisje maken van papier niet open! Ik leerde Chalkboard kennen via de krijtbordposters die ze maakten voor de Flow en een klein boekje dat bij het tijdschrift kwam om kalligrafie letters mee te leren schrijven. Probeer de lijn te volgen. Wanneer je dit gedaan hebt vouw je de linker- en rechterkant naar binnen.

Draai het papier om.

Vouw het papier niet open. Knip twee rechthoeken uit die 10 centimeter breed en net zo lang als de bovenkant van het huis zijn. Teken onderaan het grotere vel B een deur. Een kijkje in de fabriek. Je kunt als je dat wilt een kleine ondergrond maken en deze onderop het huis plakken.

Zorg ervoor dat je het ook aan de voorkant van het huis vastplakt zodat alles stevig vastzit. Nou dat doen ze hier, o dat gaat prima en dan komt de mixer en met die mixer maak je er een lekker papje van. Maak het papier natter of wring het uit totdat het de juiste consistentie heeft.

Knutselen met een melkpak, verf en lichtjes. Meet de extra ruimte op europcar malaga airport return bestaande muren om op huisje maken van papier zien hoeveel extra ruimte je nodig hebt, huisje maken van papier. Hoe wordt een schaar gemaakt. Plak twee vellen papier aan elkaar.

Probeer het uit!

Teken lijnen of dakpannen op de rechthoeken om het dak er echter uit te laten zien. Om de vorm van het dak te maken open je de flappen in de bovenhoeken. Vond je dit een nuttig artikel? Vouw het dak open.

En dat wil ook zeggen dat het tijd is voor een nieuwe maandkalender. En ik mocht het geboortekaartje maken. Je kunt als je dat wilt een kleine ondergrond maken en deze onderop het huis plakken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws