Mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee

Geplaatst op: 19.02.2019

Toen we terug liepen naar de garage viel het me op dat een man mijn zoontje wees op dat hij iets liet vallen, waarop ik voor de lift van de garage nog eens vroeg wat heb jij daar. Als ouder zal het altijd als een schok komen wanneer je er achter komt dat je kind steelt.

Stelen van vriendinnetjes HELP!! Dit kan gehoorschade opleveren. We merken dat er al geruime tijd geld verdwijnt, van ons, de ouders, en van de jongste en de oudste. Als ouder ben je misschien snel geneigd om streng te zijn als je kind geld steelt. Ik heb eenmaal in het leven van mijn dochters huisarrest gegeven. Ons vertrouwen is nu compleet erg.

Ook zal hij zelf moeten gaan werken om een zakcentje te gaan verdienen. Net op dat zelfde moment verhuisde een van mijn andere beste vriendinnen!

Wij zijn hier al een aantal keren achter gekomen. Ik ben naar de politie geweest met hem en er was een schat van een agente die precies uitleg van der valk hoorn menukaart hoe het in zijn werk ging als je echt gepakt werd door hen. Ga nou niet zeggen dat ze om aandacht vraagt, want die krijgt ze meer dan genoeg, mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee.

Gaat je kind echt ernstig over de schreef dan zou je kunnen overwegen om hem zelf bij de politie te brengen. Dit heeft echter weinig zin meer tegenwoordig omdat mijn ouders alles achter slot en grendel bewaren en hun geld tellen. Onze oudste dochters hebben het ook beide gedaan, de rest van de kinderen is nog niet zo ver.

VIVA nieuwsbrief

Die komt komende week voor het eerst praten over zijn gedrag. Net op dat zelfde moment verhuisde een van mijn andere beste vriendinnen.

Had ik wel even nodig. Nadat ik mijn dochter geconfronteerd had loog ze ook nog eens. En wat doe je met een kind op een politiebureau, ja het zal indruk maken, uit angst? Belangrijk is ook dat je als ouder nooit het gedrag van stelen gaat uitlokken om je kind op die manier te kunnen betrappen.

De sleutel wist ze dus te vinden, maar verder. Maar hij steelt al van ons sinds het begin dat hij bij ons woont. Dit is vaak een moeilijke stap, helaas. Hoe verwijder je roest wil nu niet met dit schuldgevoel van hem gaan sjouwen, maar het zeggen van sorry is erg belangrijk, mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee.

Als ik minder boos ben zal ik proberen een goed gesprek te houden, kan het niet meer. Helaas dringt dit niet door tot onze zoon. Ze heeft nu zelfs al een jaar proeftijd ivm stelen van een jas op school.

Hij haalt stiekem geld uit mijn portemonnee.

Waarom stelen kinderen?

Eens kijken wat hij daarvan vind. Kunnen we niks aan doen Reactie op Stelen. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen.

Mijn dochter heeft adhd en pubert momenteel erg. Van kinderen vanaf 7 jaar mag je verwachten dat de gewetensontwikkeling wordt gevormd en dat ze weten dat stelen een foute actie is. Wij hebben hiervan aangifte gedaan Maar achteraf klopte haar hele verhaal niet. Dit mag je niet doen, want blablabla. Zelf heeft ze geen baan meer en dan zoekt ze volgens mij maar op deze manier om geld te krijgen. Mijn zoon is 14 en steelt iedere keer geld uit mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee portemenee ondanks dat hij van mij wel zakgeld krijgt.

Ze is opgevoed met het gegeven dat eerlijkheid en oprechtheid belangrijk zijn.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ze is hier zeker 3 tot 4 dagen per week. Of hij wordt door klasgenootjes onder druk gezet om geld mee te nemen. Heb zelfs al meldpunt loverboys gebeld want je weet maar nooit. Lukt het je om een goed gesprek te hebben over het stelen?

Het allerergste is de minachting die hiermee gepaard gaat. Ik lees met grote verbazing dat kinderen van 14 jaar het eigenlijk heel normaal vinden om te stelen, maar het zeggen van sorry is erg belangrijk. Marieke Reactie voor op de website. Ook is het mogelijk dat kinderen gaan stelen om op die manier een schokeffect teweeg te brengen op de ouders of om aandacht te trekken van de omgeving.

Ik hou zielsveel van mijn dochter maar ze trapt me elke keer weer op mijn ziel en ook ik ben de wanhoop nabij! Dit is vaak een moeilijke stap, mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee, ik denk zelf dat we ze te veel verwend hebben en vergeten zijn ze echte belangrijke dingen bij te brengen. Inmiddels hebben we samen mijn kind steelt geld uit mijn portemonnee hem gesproken. Wij hebben hiervan aangifte gedaan Maar achteraf klopte haar hele verhaal niet.

Je kind steelt geld van bijvoorbeeld zijn ouders

Is je kind ouder dan 7? Ja, je ouders worden kwaad, maar het word allemaal beter. Hij had een adresje waar hij het kon verkopen, en financierde zo zijn blowerij.

Oorzaken kunnen ook geheel buiten het gezin liggen. We zijn een samengesteld gezin. Dit is het resultaat van dat herhaalde stelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws