Reizen hong kong paspoort

Geplaatst op: 08.12.2018

En wilt u een Nederlands paspoort of identiteitskaart ID-kaart aanvragen of verlengen? Het ministerie van Buitenlandse Zaken beoordeelt eerst of u Nederlander bent.

Aankomstkaart voor passagiers die naar Taiwan reizen Met ingang van 1 juli vraagt de Nationale Immigratiedienst voor Taiwan aan alle aankomende buitenlandse passagiers dat zij een "online aankomstkaart" invullen. Daarna kunt u een afspraak maken. Hongkong Visum en doorreisinformatie Passagiers die voor een bezoek of op doorreis naar Hongkong komen, kunnen meer informatie vinden over de vereisten voor visa en aankomstvergunningen op de website van de Hongkong Immigratiedienst.

Vraag aan bij grensgemeente of Schiphol Stap 4: Zo kunnen wij uw aanvraag beter beoordelen. U bevindt zich hier:

U bevindt zich hier: Of probeer de pagina nogmaals te laden of in een andere browser te openen. Dan moet u deze laten legaliseren met een apostille. En heeft u een geboorteakte of huwelijksakte die is afgegeven door Hongkong.

Hongkong Visum en doorreisinformatie Passagiers campings nederland met subtropisch zwembad limburg voor een bezoek of op doorreis naar Hongkong komen, reizen hong kong paspoort, kunnen meer informatie vinden over de vereisten voor visa en aankomstvergunningen op de website van de Hongkong Immigratiedienst.

U bent hier

Ziet u geen checklist? Maak daarom eerst per paspoort of ID-kaart de persoonlijke checklist voor u of uw kind aan. En heeft u een geboorteakte of huwelijksakte die is afgegeven door Hongkong? U kunt documenten inleveren in het Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Op het CRP moet staan:. Kijk ook welke extra eisen gelden in Hongkong stap 2.

Raadpleeg voor meer informatie de Nationale Immigratiedienst voor Taiwan. Ziet u geen checklist. Voor Nederlanders die wonen, Engels. Met ingang van 1 juli vraagt de Nationale Immigratiedienst voor Taiwan aan alle aankomende buitenlandse passagiers dat zij een "online aankomstkaart" invullen.

Dat kan bij 1 van de Nederlandse reizen hong kong paspoort en op  Schiphol.

Stap 1: Maak uw persoonlijke checklist

Bij stap 2 ziet u of het land waar u woont aanvullende eisen stelt. Dan weet u welke papieren u voor elke aanvraag nodig heeft. Inwoners zonder een huishoudingsregistratie en zonder een verblijfscertificaat van ROC Taiwan.

Inwoners zonder een huishoudingsregistratie en zonder een verblijfscertificaat van ROC Taiwan, reizen hong kong paspoort. Maak uw persoonlijke checklist Stap 2: ! Zorg dan dat u eerst de benodigde documenten verzamelt? Als dit zo is dan heeft u recht op een paspoort of ID-kaart. Met ingang van 1 juli vraagt de Nationale Immigratiedienst voor Taiwan aan alle aankomende buitenlandse passagiers dat zij een "online aankomstkaart" invullen.

Paspoorten en visa Zorg ervoor dat u reist met een geldig paspoort en een relevant visum, zodat u een fijne reis kunt hebben. Het is mogelijk dat wij u om extra documenten vragen. Met het consulaat-generaal in Hongkong kunt u online een afspraak maken.

Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren.

Probeer luxe tuinhuisjes met veranda later nog eens! Raadpleeg voor meer informatie de Nationale Immigratiedienst voor Taiwan.

Hongkong Visum en doorreisinformatie Passagiers die voor een bezoek of op doorreis naar Hongkong komen, kunnen hun registratie vooraf online indienen of hierover meer informatie vinden op de website van de Hongkong Immigratiedienst. Vraagt u in het buitenland een paspoort of ID-kaart aan. Voor de aanvraag van een paspoort of ID-kaart is het belangrijk dat u de juiste documenten kunt laten zien, reizen hong kong paspoort. Buitenlanders zonder inwonerscertificaat van ROC Taiwankunnen meer informatie vinden over de vereisten voor visa en aankomstvergunningen op de website van de Hongkong Immigratiedienst.

Per land kunnen er aanvullende eisen zijn aan uw documenten. Dan kunt u terecht bij het Nederlandse consulaat-generaal in Hongkong. Inwoners reizen hong kong paspoort Taiwan die Hongkong willen vitamine a zuur creme kopen belgie, diplomatieke identiteitskaart of verblijfsvisum.

Stap 2: Check de extra eisen voor Hongkong

Wilt u uw paspoort of ID-kaart aanvragen in Nederland? Inwoners zonder een huishoudingsregistratie en zonder een verblijfscertificaat van ROC Taiwan. De beslistermijn wordt op dat moment verlengd.

Bij stap 2 ziet u of het land waar u woont aanvullende eisen stelt! Een afspraak maken is niet nodig. En heeft u een geboorteakte of huwelijksakte die is afgegeven door Hongkong.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws