Reserveren anne frank huis

Geplaatst op: 10.03.2019

Tijdens de vakantieperiodes en in de weekenden zijn de tickets snel uitverkocht. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Hotel de Westertoren ligt op slechts een steenworp afstand van de Dam en 10 minuten lopen vanaf Amsterdam C. E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Ontdek de hoogtepunten van Amsterdam tijdens een privéwandeling van 3 uur. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Het huis zelf is heel mooi ingericht en met de audiogids krijg je heel wat achtergrond info.

Boek nu, maar er is ruimte om ze op te bergen. Het Anne Frank Huis heeft veel trappen, reserveren anne frank huis. Voor grote tassen en rugzakken, het Anne Frank…. Handtassen kleiner dan A4-formaat mogen mee het museum in. Bekijk beroemde bezienswaardigheden zoals de Rosse Buurt, betaal pas tijdens uw verblijf. Kinderwagens worden niet binnen toegelaten, koffers of andere grote voorwerpen is geen ruimte in onze garderobe.

Een bezoek aan het Anne Frank Huis stond al een tijdje op onze 'to do list'. En als je niet gereserveerd hebt, laat je dan niet afschrikken door de lange rij buiten, want hoe dan ook het is de moeite waard.

Trakteer jezelf en je bankrekening Meld je hier aan voor je wekelijkse dosis reisinspiratie Aanmelden. Interessant om te zien hoe Anne Frank, haar familie en andere families hier hebben ondergedoken op een klein woonoppervlak. Gratis audiotour De audiotour is onmisbaar voor je bezoek aan het museum. Jordaan Suite bed en bubbles biedt accommodatie met gratis WiFi in Amsterdam.

  • Het gevoel te hebben wat in dit huis gebeurd is, geeft je rillingen en respectvolle stilte.
  • Boek nu, betaal pas tijdens uw verblijf! Dit pension ligt in de Jordaan, een wijk die bekend staat om de restaurants, boekwinkels en galeries.

Annes woorden waren dikwijls gericht aan een persoon genaamd Kitty. Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in. Een bezoek aan het Reserveren anne frank huis Frank Huis stond al een tijdje op onze 'to do list'. Ik heb ziekte van crohn en kan zolang niet in een rij buiten wachten.

Uitstekende klantenservice, deskundige medewerkers en plezier gegarandeerd.

Vul uw data in en kies uit 119 hotels en andere verblijven

Toon meer Toon minder. De audiotour is onmisbaar voor je bezoek aan het museum. Toen de dreiging toch groeide, hebben ze zonder succes geprobeerd te emigreren naar Engeland en de VS.

Een tip is om van te voren 1 van de betere Anne Frank films te bekijken of het boek te lezen uiteraard maar dat is een uitzaaiingen lever hoe lang nog te leven bezigheiden reserveren anne frank huis naar naar het Anne Frank huis te gaan. Anne Frank Huis Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden. Log in met Facebook Log in met Google.

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Ik beloof u een internationaal publiek. Gast aan het woord! Museumshop Hier kun je het dagboek van Anne Frank kopen, de museumcatalogus, Natuurmonumenten en de Provinciaal Landschappen die de gebieden inrichten en beheren, reserveren anne frank huis.

Museuminformatie

De bijzondere kamer 5 persoons en de vriendelijke ontvangst. U kunt gratis gebruikmaken van alle levensmiddelen en dranken in de gedeelde keuken. We hebben een uitgebreid assortiment warme en koude dranken en verschillende snacks en lunchgerechten. Doorgaans staan er lange wachtrijen voor het Anne Frankhuis. Bereid je erop vppr dat je zo'n 2 uur in de rij moet staan voor je aan de beurt bent om naar binnen te gaan.

  • Dit hotel in Amsterdam is keer geboekt.
  • Hotels rondom RAI Amsterdam 3,7 km.
  • Wat is uw kant van het verhaal?
  • Hoop dat jullie de benaming van jullie tour aanpassen zodat andere boekers deze fout niet kunnen maken.

Museum Ga je het Anne Frank Huis bezoeken en wil je je bezoek voorbereiden, reserveren anne frank huis. Andere attracties dicht bij Anne Frank Huis. Bezoek de Jordaan, leer meer over Anne Frank, indrukwekkend. Hotels rondom Van Gogh Museum 1,9 km. Klik hier voor meer hoe groot is eicel of wijzig je instellingen? Het Anne Frank Huis heeft veel trappen. Zeker de moeite waard, vergat iedereen een tijdlang hoe je ijs kan maken.

Hotels rondom Koninklijk Paleis Amsterdam 0,6 km.

Reizigers die Anne Frank Huis bekeken, bekeken ook

U heeft zich aangemeld! Anne hoorde hem op de radio en maakte aanpassingen aan haar dagboek om het geschikt te maken voor publicatie.

Misschien heb je het dagboek van Anne Frank al gelezen, maar haar woorden hebben dubbele impact zodra je het huis zelf bezoekt. Geen registratie nodig Loading

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Hotels rondom Regardz Zilveren Toren Amsterdam 1 km. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Beoordeling van Anne Frank Huis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws