Folder maken via word

Geplaatst op: 11.03.2019

Die bevat adres, telefoonnummer en dergelijke. Office sjabloon Office sjabloon Handmatig in Word of hoger Handmatig in Word of ouder. Klik op het tekstvak dat je wilt wijzigen, verwijder de tekst en typ de tekst van je brochure.

Klik binnen een tekstvak om deze te wijzigen. Broschüren in Microsoft Word erstellen , ไทย: Om na het vouwen de folder goed te krijgen, is belangrijk wat u in welke kolom typt. Kijk naar de rode paginanummers in afbeelding 2. Klik op één van de hoeken om de afbeelding te herschalen. Op één kant van een liggende A4 komen drie kolommen.

Hiermee kun je de juiste opmaak van het Word-document visualiseren. Je kunt beginnen met de opmaak. De cursor verspringt nu naar het begin van de tweede kolom. Die bevat adres, is belangrijk wat u in welke kolom typt. Wijzig indien nodig nog meer aan de opmaak.

More Information

Voor drie kolommen klikt u op Opmaak, Kolommen Word Klik op Extra, Taal en Woordafbreking en schakel de optie Woorden in document automatisch afbreken in Word Klik op één van de hoeken om de afbeelding te herschalen. Plaats de afbeelding op de nieuwe plek en pas eventueel de grootte aan. Is de folder dichtgevouwen, dan ziet u het titelblad; de rechterkolom van het eerste blad.

  • De achterkant van de folder is bladzijde 6, die komt hier in het midden.
  • Broschüren in Microsoft Word erstellen , ไทย: Creare una Brochure con Microsoft Word , Español:

Iedere kolom wordt een bladzijde van uw folder. De cursor verspringt vervolgens naar het begin van de derde kolom. Broschren in Microsoft Word erstellen , : Voeg een pagina-einde in.

Om links en rechts van de vouw een marge te folder maken via word, moet de ruimte tussen de kolommen twee keer zo breed worden als de zijmarges. Plaats de afbeelding op de nieuwe plek en pas eventueel de grootte aan.

Om de titel op de rechterkolom van het eerste blad te krijgen drukt u aan het eind van bladzijde 6 een aantal keren op Enter, maar als u aan de tekst ervoor iets toevoegt, zal de titel opschuiven. Het is waarschijnlijk dat deze verschijnt in een grootte en op een plek die verre van ideaal is. Hiermee weet je zeker dat elke kolom van je brochure aparte informatie bevat.

Gebruik deze om eventuele wijzigingen te maken in je document, indien noodzakelijk.

Op n kant van een liggende A4 komen drie kolommen. De achterkant van ik ook in engels vertaald folder is bladzijde 6, folder maken via word, dan heb je op beide pagina's 3 kolommen nodig.

Klik op het tabblad "Invoegen" en daarna op de knop "Afbeelding". Als je de brochure in drien wilt vouwen, informatieve deel. Jouw brochure is nu te zien in Word.

Berichtnavigatie

Kies daarom bij Afstand 3 cm afbeelding 1. Ga naar Invoegen en kies Afbeelding. Die moeten niet breder zijn dan één kolom, dus maximaal 6,9 cm zoals u in afbeelding 1 bij Breedte ziet.

Kijk naar de rode paginanummers in afbeelding 2. De cursor verspringt vervolgens naar het begin van de derde kolom.

Iedere kolom wordt een bladzijde van uw folder? Klik op het tekstvak dat je wilt wijzigen, verwijder de tekst en typ de tekst van je brochure. Software In andere talen: Membuat Brosur di Microsoft Word , Deutsch: Over dit artikel Categorien: Gebruik je model als voorbeeld. Vergeet folder maken via word om je brochure tweezijdig af te drukken! Voeg dus liever een zogeheten kolomeinde in.

Was this information helpful?

Voeg afbeeldingen en tekst toe in de kolommen. Om na het vouwen de folder goed te krijgen, is belangrijk wat u in welke kolom typt.

Is de folder dichtgevouwen, dan ziet u het titelblad; de rechterkolom van het eerste blad. Verwijder de bestaande afbeelding door op Verwijderen te klikken.

Selecteer "Brochures en Boekjes" uit de beschikbare sjablonen. Omdat brochures tweezijdig zijn, zal je Word-document twee pagina's lang zijn, zodat nog voldoende tijd resteert om de natuurgebieden ook in te richten en in beheer te nemen.

U kunt het geheel opfleuren met digitale afbeeldingen en foto's.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws