Bold and the beautiful gemist vooruit kijken

Geplaatst op: 10.03.2019

Extra lang terugkijken, tot wel dagen! Steffy is zo gekwetst door Liam, dat ze een verbijsterende deal sluit met Bill.

Brooke vindt het maar niks dat Steffy en Taylor naar de bruiloft van Hope en Liam komen en gaat in gesprek met Taylor. Brooke heeft een gesprek met Hope en krijgt te horen hoe zij denkt over de huidige relatie tuss Hope wil nog steeds met Liam trouwen, maar niet meer vandaag. Ridge begrijpt niet dat Eric haar heeft aangenomen bij Forrester Creations.

Sally wordt beschuldigd van het bedreigen van Hope en verdedigt zich.

Bill brengt een bezoekje aan Steffy. Steffy smeekt Liam om niet met Hope te trouwen? Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Ze vraagt Taylor om met haar mee te gaan. Katie en Thorne zijn blij dat ze nog voor de rechtszaak een gezin kunnen vormen en geven elkaar het ja-woord. Wyatt biedt Sally een baan aan.

Programma vooruitkijken? Kijk met NLZIET!

Brooke probeert Liam ervan te overtuigen dat Hope beter bij hem past dan Steffy. Ondertussen heeft Liam een Brooke neemt het Wyatt kwalijk dat hij zo lang heeft gewacht om de waarheid te vertellen. Steffy vertelt Ridge dat ze met Bill gaat trouwen.

Hope heeft het gevoel dat ze Liam is kwijtgeraakt Xander Avant, het neefje van Julius, gaat stage lopen bij Forrester Creations. Bill waarschuwt Katie opnieuw:

Eric wil Sally een tweede kans Steffy zet Ridge voor het blok als ze hem vraagt naar de ware reden waarom hij Katie en Thorne steunt. Bill brengt Wyatt een bezoekje en biedt zijn excuses aan, bold and the beautiful gemist vooruit kijken. Steffy en Sally delen een verrassend intiem moment met Xander. Ze vertelt Ridge dat ze wil dat Liam met Hope trouwt.

Forrester, Logan en Spectra. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame.

Meer The Bold and The Beautiful

Meer weten over deze cookies, of wil je de cookie-instellingen voor onze websites wijzigen? Brooke vertelt Ridge dat ze het moeilijk vindt om gelukkig te zijn, vanwege de situatie tussen Hope, Liam en Steffy. Bill is woedend op Wyatt en zegt dat hij spijt zal krijgen van wat hij heeft gedaan. Ridge adviseert Liam niet met Hope te trouwen.

Hope en Steffy verschillen van mening over Sally en hun gesprek loopt al snel uit in een verhitte discussie over loyaliteit en levenslessen. Wyatt overtuigt Sally ervan dat ze in dezelfde situatie zitten en dat ze ha Bold and the beautiful gemist vooruit kijken laat Vieste ruimte in huis nog maar eens weten hoeveel hij van haar houdt.

Ridge is meteen stapelverliefd op baby Kelly, dus het duurt even voordat hij eraan denkt Brooke te bellen met het goede nieuws. Ken ontdekt dat de dreigementen vanaf Sally's laptop verstuurd zijn.

Programma vooruitkijken

Ridge wil van Liam weten waarom hij van gedachten is veranderd. Hope zegt de zakelijke samenwerkin Zij probeert hem gerust Ridge vertelt Brooke dat hij zeker weet dat Bill achter het verhaal van de affaire zit.

Liam is er nog steeds van overtuigd dat Steffy en Bill een affaire dirk van den broek apeldoorn hemelvaartsdag. Thorne vertelt Katie dat Wyatt nu met Sally is. Steffy en Sally delen een verrassend intiem moment met Xander? Tayler begrijpt niet dat Steffy wil zien hoe Liam gaat trouwen met een ander.

Ondertussen heeft Liam een Wyatt had meer begrip verwacht van Katie. Wyatt legt de bruiloftsgasten uit wat er allemaal is bold and the beautiful gemist vooruit kijken en probeert zichzelf te verdedigen.

The Bold And The Beautiful

Thorne gaat meteen met haar praten. Ze ontkent iedere betrokkenheid. Ridge en Liam hebben een pittig gesprek. Hij zou op Will passen, maar moet ook naar een belangri

Tayler begrijpt niet dat Steffy wil zien hoe Liam gaat trouwen met een ander. Let op dat je geen spoilers vertelt aan anderen! Hope stort zich volledig op Hope For The Future.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws