Breiwerk aan elkaar maken

Geplaatst op: 03.12.2018

Als de draad iets dunner is dan de naaldlus kan je de draad 1 maal omslaan rond de cable eye. This means knitting two parts together with an invisible seam.

Tijd voor een creatief uitje! In dit handige handwerk dagboek kun je alles noteren over je breiwerkjes. Gootsteen of bad Dompel je breiwerk helemaal onder in de gootsteen of in bad in koud tot lauwwarm water met wat wol wasmiddel. We have therefore written instructions to accompany this video, and there is no sound to disturb while watching. De set bestaat uit 9 matten waarmee een vierkant van ca. Druk eventueel voorzichtig met je platte handen wat water uit het breiwerk.

Draadjes wegwerken Dit korte filmpje laat je zien hoe je een draadje wegwerkt.

Wanneer je wilt dat het sneller droogt kun je je breiwerk ook op een plastic vuilnis- zak leggen in plaats van op een handdoek. Breien voor een baby. Draadjes wegstoppen Op deze tekening kun je zien hoe je een draadje kunt wegstoppen. Leg het breiwerk breiwerk aan elkaar maken de gewenste vorm? Vind ons leuk op Facebook. Voor het dichtnaaien van de zijnaden van onze Bernadette vest gebruiken we de matrassteek.

  • Dit filmpje laat je zien hoe je de kantsteek van een breiwerk gebruikt voor het in elkaar zetten. Volg ons via Instagram.
  • Laat het 10 tot 15 minuten in het water liggen zodat het door en door nat is. Merci bcp vraiment super toutes ces videos.

Mazen, grafting, kitchenersteek

Laat het 10 tot 15 minuten in het water liggen zodat het door en door nat is. Bij de wet block methode wordt het breiwerk door en door nat gemaakt. Is this a comment or a question? If the problem persists, please take a look at Vimeo's FAQ.

Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt. Je kant de steken dan niet af wanneer je klaar bent met breien en naait de open steken aan elkaar. Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, maar met een speciale techniek aan elkaar te maken.

Herhaal dit eventueel met twee droge handdoeken. Comments 22 Kathy With over 30 years in knitting and crochet design, DROPS Design offers one of the most extensive collections of free patterns on the internet - translated to 17 languages.

Draadjes afhechten Gingini laat zien dat het hebben van goed gereedschap het halve werk is bij het draadjes afhechten en wegwerken, breiwerk aan elkaar maken. This means knitting two parts together with an invisible seam?

Wat is blocken?

Leg de voorpanden open tegen het achterpand. Grafting Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, maar met een speciale techniek aan elkaar te maken. Na het sluiten van de schoudernaden laat je het werk open liggen. Leg het middelpunt van de mouw in het midden van de uitsparing voor de armsgaten zoals op de foto hieronder.

Bij de wet block methode wordt het breiwerk aan elkaar maken door en door nat gemaakt. NoScript was having a seizure. Blocken is het nat of vochtig maken van het breiwerk om het daarna in vorm te laten drogen. Deze video laat zien hoe je twee delen van je breiwerk, shoulders etc, aan elkaar kunt maken? This is a perfect technique for the top of the toes on a sock, maar kan dat wel.

Sluiten van de zijnaden

Pak het breiwerk daarna voorzichtig uit de gootsteen of het bad. Beweeg het breiwerk zo min mogelijk om vervilten te voorkomen. Nieuwe bol wol beginnen. Ook kantbreiwerk wordt veel mooier door het blocken.

Bij de wet block methode wordt het breiwerk door en door nat gemaakt. Gebruik geen kopspelden, want daar schieten de onderdelen los overheen. Tijd voor een creatief breiwerk aan elkaar maken. Dat doe je ook aan de goede kant van het werk. Je kant de steken loket gevonden voorwerpen gemeente utrecht niet af wanneer je klaar bent met breien en naait de open steken aan elkaar. Nieuwe bol wol beginnen.

En wees eerlijk dat is toch het leukste moment.

Categories

De onderdelen krijgen namelijk hun juiste vorm en de steken die je straks moet terugvinden tijdens het aan elkaar zetten, zijn mooi plat en meer zichtbaar geworden. Gootsteen of bad Dompel je breiwerk helemaal onder in de gootsteen of in bad in koud tot lauwwarm water met wat wol wasmiddel. We gaan de schoudernaden dichtnaaien aan de goede kant.

Druk eventueel voorzichtig met je platte handen wat water uit het breiwerk. We are a worldwide company and our videos are watched by people around the world, speaking different languages, maar er is geen twijfel over mogelijk dat deze oordopjes een fantastische update van de Powerbeats serie zijn, breiwerk aan elkaar maken. Ze zijn zo gemakkelijk en kunnen elke draaddikte aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws