Gele vlekken in witte kleding verwijderen

Geplaatst op: 05.03.2019

Heel goedkoop en simpel middel. Ja, is goedkoop dus de moeite van proberen waard. Het kan idd door je deo komen, gebruik een deo zonder parfum, vaak zijn de gele vlekken de gevolgen van een reactie van je huid op de parfumstoffen in de deo.

Azijn Een ander goed huismiddeltje voor het verwijderen van vlekken uit witte kleding is azijn. Zo ook bij het verwijderen van gele vlekken uit je witte blouse of shirt. Doe vervolgens het wasmiddel in het wasbakje en was de kleding op het normale programma. Maak een sopje van handwarm water met wat soda of azijn en laat het shirt daarin weken. Laat de shirts drogen in de zon om de vlekken te laten verbleken.

Even zoeken op google 'gele okselvlekken deo go' en je weet waar je het kunt krijgen.

Als je een pasta met Vanish Oxi Action of afwasmiddel gebruikt, probeer dan om hardnekkige vlekken ook in een vloeibare oplossing met deze middelen te weken. Volgens mij een veel voorkomend probleem, zweetvlekken. AdindaGlansspoelmiddel Met glansspoelmiddel voor de vaatwasser is het mogelijk om de vlekken er uit te krijgen. Laat dit ene paar uurtjes intrekken.

Glansspoelmiddel

Je zal zien dat de vlek hierdoor sterk verminderd is, of zelfs helemaal is verdwenen. Reactie infoteur , Bedankt voor de tip, Petra! Ja, is goedkoop dus de moeite van proberen waard. Het goede nieuws is dat je kunt stoppen met het vermijden om ze te dragen.

Het kan zijn dat je meer pasta aan moet brengen wanneer de stof de pasta opneemt. Schrob zoals hierboven beschreven de pasta in de vlek met behulp van een tandenborstel of een nagelborstel.

  • Laat de shirts drogen in de zon om de vlekken te laten verbleken.
  • Doe de kleren in je wasmachine en stop er een vaatwastabletje bij en was een normaal wasprogramma.

Flecken aus einem Hemd entfernen , Portugus: De vlekken zijn vaak onder de oksels te vinden en worden veroorzaakt door zweten of deodorant! Daarna was je het shirt, gewoon in de wasmachine zoals je normaal ook doet. Breng een dikke laag pasta op de vlek aan. Je kleding schijnt daarna weer stralend wit te zijn. Voor dit aftakelingsproces heeft men nog steeds geen volledig duidelijke oorzaken vastgesteld.

Vaatwastabletten en bruistabletten

Stop een vaatwastablet in de wasmachine, en doe verder gewoon op dezelfde manier de was als dat je normaal doet. Je kunt echter ook een pasta maken door meer Vanish Oxi Action of afwasmiddel te gebruiken in een verhouding van 3 op 1. Deze ziekte vertoont echter overal ter wereld een stijgend aantal ziektegevallen.

Je zal zien dat de vlekken veel minder vakantiehuis luxemburg klein zwitserland. Je kunt je favoriete shirt of overhemd behandelen zodat je het niet in de vuilnisbak hoeft te gooien. Nieuwe witte shirts nodig, gele vlekken in witte kleding verwijderen.

Wacht niet te lang Verse okselvlekken iehl. Kijk overigens altijd goed op het waslabel of de kleding geschikt is om met bovenstaande producten te behandelen. Welk van bovenstaande middelen je ook kiest, om de actieve ingredinten te activeren zul je het middel moeten mengen met warm water.

Kies eerst een middel voor het verwijderen van okselvlekken

Volg de onderstaande stappen om die hardnekkige gele vlekken te verwijderen en te voorkomen dat nieuwe vlekken je kleding ruïneren. Draag een goedkoper ondershirt onder je overhemd. Je hoeft alleen maar het bevlekte gedeelte te weken, maar je kunt als je dat wilt het hele kledingstuk in de oplossing leggen.

Voor het beste resultaat moet je natuurazijn gebruiken. Rimuovere gli Aloni di Sudore , Español:

Gele okselvlekken verwijderen In dit artikel: Wat je nog meer kan doen met aspirine: De laatste gele vlekken in witte kleding verwijderen heeft men andere toepassingen ontdekt om aspirine in het huis te gebruiken, naast het uitstekende gebruik als pijnstiller en antistollingsmiddel.

Rimuovere gli Aloni di Sudore , Espaol: Zorg ervoor dat je het kledingstuk eerst bevochtigt met koud water. Deze middelen werken overigens het beste als de vlek nog niet zo oud is, maar oude vlekken zullen wel een stuk minder opvallend worden. Het middel werkt zowel op gekleurde als op lichte kleding.

Lichte vlekken kunnen met behulp van een middagje zon zelfs helemaal verdwijnen. Lees ook dit artikel:. Dit bericht is geplaatst in tips.

Tip 1: soda of schoonmaakazijn

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief Inschrijven. Mina , Het ligt er een beetje aan hoe teer het kledingstuk is, maar leg tere kleding liever in een badje van 50 of 60 graden en stoffen die wel tegen een stootje kunnen, kan je op 90 graden bleken.

De gebruikte url is ongeldig. Hoe haal ik de gele oksel vlekken uit kleding. Laat het middel een nachtje intrekken als het om erg hardnekkige vlekken gaat. Smeer de gele vlekken in met het glansspoelmiddel, en laat dit er een paar uur intrekken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws