Wie won vanavond de slimste mens

Geplaatst op: 31.01.2019

De Slimste Mens 21 December De Slimste Mens 3 Januari Ze overleefde elf afleveringen, waarvan ze er zeven won.

Koning winter doet zijn intrede. Meer dan een maand later treedt ze dus opnieuw de Slimste Mens-arena binnen. We kunnen niet anders, zeggen de ziekenhuizen. Mathias De Clercq zal Gent leiden met 10 schepenen Aanhangers gele hesjes: De Slimste Mens 24 Augustus De Slimste Mens 24 Januari

Of log in met je e-mailadres. Heb je nog geen profiel. Wie wordt deze winter De slimste mens. Koning winter doet zijn intrede. De Slimste Mens 29 December Waarom veel nieuwe liedjes klinken als oude liedjes Wie wat wie won vanavond de slimste mens de radio luistert, krijgt stilaan de indruk dat de melodien op zijn.

  • De Slimste Mens 28 Juli Wanneer België op 1 augustus aankondigt dat het geen gastarbeiders meer zal rekruteren, leidt d
  • De Slimste Mens 14 Augustus

Meest Gelezen

Gaetan 27 verdient 3. Voelt u ook de terreur van het blauwe vinkje op het werk? De dubbele agenda van de Chinese vrienden. De Slimste Mens 25 Januari De shops die legale cannabisproducten verkopen, boomen in Brussel. Niet altijd, want DIY-projecten kunnen ook wel eens mislopen.

In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. De Slimste Mens 30 Augustus Steeds meer interne communicatie verhuist naar Whatsapp-groepengeen e-mailloze dag die dat kan ve Voelt u ook de terreur van het blauwe vinkje op het werk?

De Slimste Mens 11 Januari. Geen enkele deelnemer hield het langer uit dan elf afleveringen.

Niet te missen in DS+

Wie als laatste aantreedt in de finale, haalt doorgaans de eindstreep niet. De Slimste Mens 3 Augustus De Slimste Mens 26 December De Slimste Mens 30 Juli

De Slimste Mens 27 Juli Dit tot grote onvrede van de maakster van het werk. De schok was groot, toen duidelijk werd dat er deze winter een stroomtekort dreigt. Quote Een beetje risico nemen is mij niet vreemd Sander Schimmelpenninck. Gaan we de Verenigde Staten achte Of log in met je e-mailadres.

Johan Derksen: Minister is altijd welkom voor gesprek over ho­mo-uitspraken

De Slimste Mens 3 Augustus De Slimste Mens 9 Augustus De Slimste Mens 1 Augustus De andere kandidaten hebben er immers al minstens één aflevering op zitten, waardoor ze het spel meer in de vingers hebben.

De Slimste Mens 3 Januari De Slimste Mens 26 Januari Dit vind ik echt rot. De Slimste Mens 17 Augustus Ook Olga niet, dat zou ik zelf als kijker hebben. Tenminste, die een traantje  liet toen ze het record niet kon verbreken! De Slimste Mens 28 Augustus .

Gewonde Angela wil verwend worden en Art is een waar model

Koning winter doet zijn intrede. Het is wel een eer, maar ik vind het vooral een ontzettend leuk programma. De Slimste Mens 18 Juli Facebook Inloggen met Facebook.

De Slimste Mens 24 Januari Technologie maakt de juf eerlijker Hoeveel punten geeft een leerkracht aan het ene werkje. Gaan we de Verenigde Staten achte. De dubbele agenda van de Chinese vrienden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws