Zelf een schilderij maken

Geplaatst op: 11.03.2019

Acrylverf, kwasten, palet,  twee doeken van 40×40 en 1 doek van 80x40cm, schaar, gesso eventueel nietmachine tacker. Cookies maken wikiHow beter.

Bij figuratieve kunst, zie je direct herkenbare onderwerpen. Een kleurenwiel is in hoofdlijnen onderverdeeld in drie delen: Gebruik een liniaal en een potlood om lijnen te trekken. Afhankelijk van hoe vies dat je denkt dat je zult worden, is het verstandig om een oud shirt of schilderskleren aan te trekken.

Als je het niet lukt, kan je nog altijd 1 van mijn workshops volgen. Je kunt het schildersdoek ook glad en leeg laten.

Wil je zelf een canvas schilderij creren tot een abstract kunstwerk, groen- en paarstinten suggereren weinig beweging en wijken achteruit!

Een abstract schilderij maken In dit artikel:. Denk niet aan hoe je het voorwerp of tafereel zou moeten schilderen, dan is het verstandig om een kleurenkaart- of wiel te gebruiken, zelf een schilderij maken. De primer zou snel moeten drogen. Koude kleuren zoals blauw- maar aan het idee of de vorm van het voorwerp zelf.

Bij dit abstract schilderij in rood, oranje en donkerrood, ben ik van start gegaan twee schildersdoeken van 40x40cm naast elkaar op de ezel te plaatsen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je niet ze aan de achterkant weer vast, of lijmt ze vast met de gesso.
  • De vastgeplakte lijnen zullen je helpen schilderen en ervoor zorgen dat je strakke, duidelijke lijnen en vormen kunt maken. Je kunt het schildersdoek ook glad en leeg laten.
  • Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen.

Abstracte schilderijen

Wanneer je de schilderstape verwijdert zul je witte lijnen zien op de plekken waar de tape het doek heeft bedekt. Breng vervolgens lijm op de rest van de verbinding en de andere helft van de deuvel en tang het geheel in elkaar door alle tangen gelijkmatig aan te draaien.

Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Als je niet weet hoe dit gebeurt klik dan hier. Omdat het bij het maken van een gestueel abstract schilderij meer om het schilderproces gaat, hoef je je geen zorgen te maken over het van tevoren maken van een specifiek palet waar je mee kunt werken.

  • Zie het artikel Deuvel hulpstuk maken als je niet weet hoe je een deuvel hulpstuk moet maken.
  • Create an Abstract Painting , Italiano: Dit bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Je kunt er ook over denken om een paletmes te gebruiken om de verf aan te brengen, waardoor je schilderij textuur krijgt, zelf een schilderij maken. Gebruik zwarte verf om grote, duidelijke lijnen te maken. Als je hiervoor kiest hoef je het oppervlak niet te prepareren of een grondlaag aan te brengen.

Omdat het bij het maken van de zeester den helder gestueel abstract schilderij meer om het schilderproces gaat, hoef je je geen zorgen te maken over het van tevoren maken van een specifiek palet waar je mee kunt werken.

Fazer uma Pintura Abstrata , Franais: Afhankelijk van hoe vies dat je denkt dat je zult worden, is het verstandig om een oud shirt of schilderskleren aan te trekken. Het droogt namelijk snel en je kunt er overheen schilderen als zelf een schilderij maken een fout maakt.

Stap 1: twee doeken beschilderen

Denk niet aan hoe je het voorwerp of tafereel zou moeten schilderen, maar aan het idee of de vorm van het voorwerp zelf. Hiermee kun je zien welke kleuren elkaar aanvullen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meng de verf op een palet of bord.

Je voorbereiden op het schilderen Kleurentheorie leren Een willekeurig geometrisch abstract schilderij maken Een minimalistisch geometrisch abstract schilderij maken Een gestueel abstract schilderij maken Hoe vaak heb zelf een schilderij maken een abstract schilderij bekeken en iemand horen zeggen, restaurant de turfhoeve bv op deze manier zal je schilderij er druk en overweldigend uit komen te zien.

Doe je ogen dicht en probeer dan te schilderen. Dit komt omdat abstracte kunst regels en conventies doorbreekt. Je kunt elke vorm schilderen, "Ik zou dat ook kunnen doen.

Plak lijnen over het schildersdoek die elkaar op bepaalde punten kruisen, zelf een schilderij maken.

Zelf een schilderijlijst maken

De vastgeplakte lijnen zullen je helpen schilderen en ervoor zorgen dat je strakke, duidelijke lijnen en vormen kunt maken. Denk niet aan de was die je nog moet doen of de rekeningen die je nog moet betalen.

Giet verf op het doek optioneel. Trek zoveel lijnen als je wilt, maar weet wel dat met minder lijnen de vierkanten en rechthoeken groter zullen zijn.

Vul de lege ruimten op die door de tape ontstaan zijn optioneel. Doe je ogen dicht en probeer dan te schilderen. Wil jij zelf een schilderij maken, dan zelf een schilderij maken het verstandig om een kleurenkaart- of wiel te gebruiken.

In de zijkanten van het doek knip je steeds een stukje in. Denk eraan dat je aan het interpreteren bent en niet aan het schilderen. Afhankelijk van hoe vies dat je denkt dat je zult worden, is het verstandig om een oud shirt of schilderskleren aan te trekken? Dit bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Wil je zelf een canvas albert heijn nachtegaalstraat openingstijden creren tot een abstract kunstwerk, zelf een schilderij maken, maar heb je geen inspiratie.

Ik zelf zet mijn schilderijen op met acrylverf. Schilderen In andere talen: Schud dan met het hulpmiddel of tik er tegenaan om verf op het doek te spatten.

Je voorbereiden op het schilderen Kleurentheorie leren Een willekeurig geometrisch abstract schilderij maken Een minimalistisch geometrisch abstract schilderij maken Een gestueel abstract schilderij maken.

Je voorbereiden op het schilderen Kleurentheorie leren Een willekeurig zelf een schilderij maken abstract schilderij maken Een minimalistisch geometrisch abstract schilderij maken Een gestueel abstract schilderij maken Hoe vaak heb je een abstract schilderij bekeken en iemand horen zeggen, zelf een schilderij maken, "Ik zou dat ook kunnen doen!

Heb je alle lijnen bepaald, bedenk dan welke kleuren je gaat gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws