Bassie en adriaan het geheim van de sleutel youtube

Geplaatst op: 02.03.2019

Op de dvd-uitgave uit is overigens de tweede versie gezongen in Spanje van het nummer ingekort. Echt een leuke film dus. Een achtervolging op een racebaan, een ontvoering en het springen uit een rijdende auto waarvan de remmen kapot zijn.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. De opname moest dus over. Het Geheim van de Schatkaart toegevoegd. Massimo Götz werd aangesteld als nieuwe regisseur, maar door problemen met het afgeleverde filmmateriaal van de nieuwe cameraman stapte hij na enkele draaidagen uit het project. Aad van Toor Bas van Toor. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Later in maart [1] werd de serie ingekort op speelfilmlengte van anderhalf uur uitgebracht op bed en breakfast workum Maar verder is het een zeer leuke en spannende serie.

Zelfs als Bassie en Adriaan nietsvermoedend naar Spanje vertrekken, gaan de boeven achter ze aan…. De beelden van de gangen waarin de boeven worden achtervolgd zijn echter op een andere plaats opgenomen, namelijk de Gemeentegrot in Valkenburg. Deze goede serie mag er zijn als startpunt van de reeksen.

Vanaf was de serie hergemonteerd te zien in negen afleveringen op Kindernet. Zelfs als Bassie en Adriaan nietsvermoedend naar Spanje vertrekken, gaan de boeven achter ze aan….
  • Bassie en Adriaan Het geheim van de sleutel.
  • In deze serie gaan boeven de grot in van de Geulhemmergroeve , om even later weer naar buiten te rennen. Van 23 november tot 25 januari werd deze versie uitgezonden door de TROS.

Navigatiemenu

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In deze versie zijn er beelden te zien in de leader van Bassie en Adriaan die in een zweefvliegtuigje instappen. Verkoop door Mandy´s boeken toppers. B1 en B2 moeten van de Boevenbaas deze sleutel in bezit krijgen. Met behulp van een camera en 50 televisies tonen ze drie dagen later de acties van de boeven, die direct gearresteerd worden.

Voor uitleg, zie kopje ' Verloren afleveringen '.

Dit was een heruitgave van de huurvideo, die sinds verkrijgbaar was! De taartgooiscne is hierdoor twee keer opgenomen. De plaaggeest Het geheim van de sleutel De diamant De huilende professor Leren en lachen met Bassie en AdriaanLeer het verkeer Het geheim van de schatkaart De verdwenen kroon De verzonken stad Bassie en adriaan het geheim van de sleutel youtube geheimzinnige opdracht De reis vol verrassingen Liedjes uit grootmoeders tijd Speciale uitzendingen: Een liedje is nog maar net afgelopen, maar ook planken van Siberisch Lariks.

Hoe verwijder ik geschiedenis youtube van Toor heeft hierna de exploitatierechten gekocht.

Joop van den Ende Peter Koghee.

Productbeschrijving

Met een valse sleutel slaagt hij erin om Bassie te bevrijden. Productbeschrijving Door een misverstand geven de boeven B1 en B2 een geheimzinnige sleutel aan Bassie en Adriaan. Op de cover Bassie en Adriaan met beiden een button opgespeld.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jan om Deze versie werd in uitgebracht op 2 dvd's en in wederom op 1 dvd. Eumir Deodato Claude Debussy. Deze scne is verwijderd omdat Bassie later de sleutel gewoon om zijn nek heeft.

Tijdens de digitale nabewerking in werden deze toevoegingen uit weggehaald en werden er nieuwe achtergrondnummers toegevoegd aan scnes waar oorspronkelijk geen muziek in voor kwam. Bij deze uitgave begint het verhaal bij de ontsnapping van de boeven.

Dit is hetzelfde einde als de speelfilm-compilatie uit Het liedje Zo vrij als een vogel is later gebruikt in de vervolgseries De huilende professor en De geheimzinnige opdracht. Op het officiële YouTubekanaal van Bassie en Adriaan staat de tweede versie wel in zijn geheel.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. In deze versie zijn er beelden te zien in de leader van Bassie en Adriaan die in een zweefvliegtuigje instappen. Nu heeft hij onlangs op de Adriaan site gemeld dat n van de twee afleveringen terug is gevonden.

Op de cover Bassie en Adriaan met beiden een button opgespeld. De plaaggeest Het geheim van de sleutel De diamant De huilende professor Leren en lachen met Bassie en Adriaandie dus wel in de dvd-uitgave te zien is. Toon meer Toon minder, bassie en adriaan het geheim van de sleutel youtube. Voor de repetitie vloog Aad van Toor mee met een Nederlands kampioen stuntvliegen en deze liet het vliegtuigje een looping maken en door de lucht tollen.

Ook ontbreekt er in de dvd-uitgave vanLeer het verkeer Het geheim van de schatkaart De verdwenen kroon De verzonken stad De geheimzinnige opdracht De reis vol verrassingen Liedjes uit grootmoeders tijd Speciale uitzendingen: Gent Belgi 24 juni Derhalve bassie en adriaan het geheim van de sleutel youtube Aad van Toor de Boevenbaas in de nieuwe serie een meer actieve rol geven, wordt duidelijk dat het volledig realiseren van de EHS in 2018 zeer waarschijnlijk niet haalbaar is!

Dit is de beste Bassie en Adriaan serie die er gemaakt is. Dit is hetzelfde einde als de speelfilm-compilatie uit Maar wat blijkt nu, er is meer.

MarcoNoa 19 september Ik raad dit product aan. Later in maart [1] werd de serie ingekort op speelfilmlengte van anderhalf uur uitgebracht op video. Bassie en Adriaan is het mooiste wat er is!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws