Deken breien hoeveel steken

Geplaatst op: 09.03.2019

Het kan een leuk effect geven als je de kleuren laat verspringen. Hallo Wilma, De verschillende steken staan in het artikel uitgelegd.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Excuus, dit is fout vermeld in de tekst. Die vind ik er namelijk ontzettend schattig uitzien — een soort kleine strikjes — en bovendien zijn ze heel praktisch: Wou dat ik het ook kon. Aan de zijkanten heb ik steken opgenomen en hier o ok  10 naalden ribbelsteek gebreid.

Afwerken Alle losse eindjes wegwerken met een wolnaald Voor een mooi resultaat kun je de deken nog even blocken: Ik heb het patroon helemaal uitgeschreven, zodat andere mensen die dit dekentje net zo mooi als ikzelf vinden het ook kunnen breien. Mooie patroontjes en ik ben gek op ajourbreien. Nu ben ik van plan om mijn eigen breideken te ontwerpen. Het hangt ervan af of je door de mangel halen dwarse draadje wl of juist net zichtbaar wilt hebben aan de voorkant van je werk.

Dankjewel scherpe breister, ik ga het weer aanpassen in het patroon! Inmiddels zijn er al 4 delen af.

11 Comments

Maar heerlijk warm en jongens, zacht joh. Nanny Aarts 20 november om Odette Verwijs 13 januari om Het is wel te wassen alleen zal het dan vervilten.

Ik kreeg al aardig wat verzoeken of ik ze niet op bestelling wil maken. Er hadden onderstreepte v-tjes in naald 6 moeten staan…!

Ik ben vandaag begonnen met deze deken. Hoi Elizabeth, tussen de spijkers steeds 20 cm. Dan zie je er uiteindelijk bijna niets meer van.

Iets verschil in de blokken heb je al snel, deken breien hoeveel steken. Je kunt op een plaatje hout 4 spijkertje timmeren in een vierkant, Ik ben meer een haker Poncho van boven naar beneden breien Met dit patroon kun je een poncho van boven naar beneden breien.

Woondeken over je bed

Op Etsy zijn hele mooie woondekens van lontwol in verschillende kleuren en afmetingen te vinden. Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je de lekkerste dekens breien voor binnen of buiten.

Ontzettend leuk om te doen. Maar heerlijk warm en jongens, zacht joh.

Heel bij met deze site. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en wordt gebreid met naald 3,5 of 4. Steek daar je hand door heen. Steek je hand door de eerste steek, pak de draad en trek er een lus doorheen. Wie van deken breien hoeveel steken vind het leuk om met mij mee te doen.

Breipatroon babydekentje met opgetrokken steken

Gehaakte V stitch deken 16 mei, Kattennageltjes slopen helaas meer dan ik zou willen…. Bij naald 3 kom ik na 2 st. Voor mijn eigen zoontje had ik vroeger een hele fijne katoenen babydeken die ik ongeveer voor alles kon gebruiken:

Gepost door Elizabeth op Of zelf goed opletten bij de overgang van de rand. Maar meestal zijn er ng veel meer mensen in blijde verwachting van een kindje:deken breien hoeveel steken. Je houd namelijk aan beide kanten steeds 3 over volgens mij. Misschien vind je een deken te groot, je kunt dan ook kiezen voor een kussen of een kleiner formaat dekentje. Rineke 22 mei om Katia Deken Breipatroon Met dit katia deken breipatroon maken zelfs beginners een geweldige deken breien hoeveel steken deken in mum van tijd!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Article content

Mijn creativiteit kan ik gelukkig kwijt in het bedenken van geweldige oplossingen voor maatschappelijke problemen En in alle naalden aan de achterkant van je breiwerk houd je de draad vóór het werk. Aan het eind heb ik weer 10 naalden ribbelsteek gebreid met de grijs gemêleerde wol en vervolgens alle steken afgekant.

Hoi Lara, ieder doet het toch deken breien hoeveel steken op zijn eigen manier. Of je werk te laten zien, Volgens mij zit er een foutje in naald 5 van het babydekentje: Dit doe je door breinaalden zonder knop te gebruiken.

Het kan zijn dat er wat verschil in de afmetingen van je blok zitten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws