Hotmail werkt niet meer op android

Geplaatst op: 11.03.2019

Ook verstuur je e-mails vanuit deze naam. Als u een werkaccount hebt waarvoor de Intune-bedrijfs portal -app vereist is, installeer deze dan vanuit de Google Play Store voordat u Outlook voor Android instelt.

Deze pagina is onderdeel van het 'Tablet tips en trucs' overzicht.

Naast deze twee mogelijkheden om je Microsoft e-mail account in te stellen op je Android tablet is er een alternatief die je kunt gebruiken als de eerste twee niet werken. Voer het e-mailadres van uw bedrijf in en tik op Doorgaan. Wachtwoord Typ het wachtwoord dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mail.

De tweede mogelijkheid is het gebruiken van de standaard e-mail applicatie die je al kunt vinden op je tablet. Tvanu op 10 juni Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw bedrijf in om uw account automatisch te configureren.

Hebt u nog meer feedback. Voer uw e-mailadres in. Dit is meestal dezelfde naam die u invoert bij het controleren van hotmail werkt niet meer op android e-mail op internet.

Tik op je account. Beste, slaag ik er niet in om het std android programma voor e-mail juist te configureren voor mijn hotmail account intussen automatisch een outlook account geworden - wel met behoud van hotmail, maar acht het LEI het effect klein.

Bij het openen van de applicatie worden meteen je inlog gegevens gevraagd. Ik zit met hetzelfde probleem.

Problemen?

Door redactie op 22 januari Hopelijk kun je hier iets mee. Tik aan de linkerkant op Menu Instellingen. Schakel de wisselknop Geavanceerde instellingen in en voer uw wachtwoord en de serverinstellingen in. Heeft het wissen van Gmail-gegevens het probleem opgelost? Sommige werk- en schoolaccounts hebben aanvullende beveiligingsvereisten voordat u Outlook voor Android kunt gebruiken.

Bij het openen van de applicatie voor de eerste keer kun worden je inloggegevens gevraagd.

  • E-mails blijven gewoon op de server staan en alle wijzigingen in de applicatie worden netjes doorgegeven naar de server. Wachtwoord Typ het wachtwoord dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw e-mail.
  • Door redactie op 22 januari

Dat werkte perfect tot enkele dagen geleden. Het logo van de app is zoals hier rechts is weergegeven. Werken de gegevens niet. Verifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld.

Je ontvangt geen e-mail van Yahoo, moet u dit via de website van uw e-mailprovider doen.

Stappenplan Android Hotmail

Of bekijk het artikel  Native e-mail Android applicatie instellen. In plaats van Outlook dien je een andere applicatie te gebruiken. Als je niet kunt inloggen of als je een van de onderstaande foutmeldingen ontvangt, werkt synchronisatie niet in de Gmail-app. Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien.

Een alternatief is het gebruik van de web-versie van de e-mail service van Microsoft. Poortnummer Midweek weg met kind hotmail werkt niet meer op android. Neem contact op met uw Office beheerder als u niet zeker weet welke van deze situaties op uw werk- of schoolaccount van toepassing is. Met de volgende stappen kunnen je conceptberichten en je handtekening, beltoon en andere instellingen worden gewist.

Kies Exchange voor e-mail accounts met Exchange servers.

Account Options

Wat ik ook probeer , ik krijg mijn e-mail niet op mijn samsung tablet geinstalleerd. Heb all instellingen in orden maar hij geeft steets weer aan dat geen verbinding kan maken met email server! Wil ze graag op beide blijven zien weet iemand een oplossing Antwoorden.

Dat werkte perfect tot enkele dagen geleden.

  • Ik heb zowel de pop als de imap optie geprobeerd maar geen van beide werkt.
  • U installeert de app via de bedrijfsportal-app Uw bedrijf kan de app automatisch installeren tijdens het registratieproces u installeert de app vanuit beheerde Google Play.
  • Ga naar uw account- of profielinstellingen.
  • Als u een werk- of schoolaccount hebt dat gebruikmaakt van Office voor Bedrijven- of Exchange-accounts, zijn er mogelijk aanvullende vereisten die zijn ingesteld door uw IT-beheerder.

Dit is meestal dezelfde naam die u invoert bij het controleren van uw e-mail op internet, hotmail werkt niet meer op android. Henk op 30 december Wie kan me helpen Antwoorden? Zoek dit niet op de mobiele website van outlook, want daar laten ze het niet zien. Home Tips E-mail via standaard applicatie instellen op je Android tablet.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents. Als je op een openbare plek bent, moet je misschien Algemene voorwaarden accepteren voordat je verbinding kunt maken met internet, oogle.

Alternatief

Verifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld. Zie de sectie Outlook voor Android instellen met aanvullende vereisten hieronder voor specifieke instructies. Als uw bedrijf gebruikmaakt van beveiligingsbeleid via de Intune-app.

Eerder verschenen artikelen over:. Geef naam op Nadat je verbinding hebt gemaakt met de server wordt je gevraagd om de naam op te geven van het e-mail account. Kies vervolgens uit de onderstaande opties:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws