Mijn microsoft account zoeken

Geplaatst op: 10.03.2019

Kies uw apparaat in de lijst en selecteer vervolgens Mijn apparaat zoeken. Uw telefoon wissen Als u zeker weet dat u uw telefoon niet meer terugkrijgt of als u wilt voorkomen dat vertrouwelijke informatie op het apparaat in verkeerde handen valt, kunt u alles op uw telefoon op afstand wissen.

Je zult vervolgens doorgeleid worden naar een klein e-formulier, waarop je enkele details in dient te vullen en je het probleem naar de medewerkers kunt verzenden.

Opmerking Het kan zijn dat u 30 dagen moet wachten voordat u weer volledige toegang krijgt tot uw account. Controleer of een van de onderstaande scenario's op u van toepassing is.

Kies de reden waarom u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen en klik op Volgende. Echter, gezien je het probleem op het  Windows Live Mail  forum hebt geplaatst, adviseer ik je de hulp van ons gespecialiseerde Microsoft-account ondersteuningsteam in te schakelen. Opmerkingen Ziet u de huidige locatie niet? Dominican Republic - Español. Uw apparaat zoeken Ga naar account.

Ik dacht dat dat bij de installatie hoorde. Als u besluit dat u deze instelling wilt wijzigen nadat u de configuratie van Windows 10 hebt voltooid, mijn microsoft account zoeken, kunt u dit opnieuw instellen Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord te maken:.

Open deze pagina en kies het meest geschikte onderwerp; in jouw geval dus ' Ik heb problemen bij het aanmelden '. Mijn apparaat zoeken inschakelen of uitschakelen Tijdens de installatie van een nieuwe Windows apparaat kunt u kiezen of u Mijn apparaat iphone gewonnen virus android wilt instellen op Aan of Uit.

Als u uw wachtwoord niet mijn microsoft account zoeken weet, gaat u als volgt te werk: Dominican Republic - Espaol.

We raden u aan Mijn apparaat zoeken ingeschakeld te laten. Meer informatie over App-wachtwoorden en verificatie in twee stappen. Ik heb dezelfde vraag

Je stappen

Zodra uw apparaat is vergrendeld, moet u uw wachtwoord voor extra beveiliging opnieuw instellen. Voor deze functie moet de beheerder de locatie-instelling voor het apparaat inschakelen en zich bij Windows aanmelden via een Microsoft-account. Mogelijk wordt u gevraagd om een lijst met beveiligingsvragen in te vullen. Controleer of een van de onderstaande scenario's op u van toepassing is.

Kies de reden waarom u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen en klik op Volgende. Uw apparaat vergrendelen Als u uw apparaat vindt en wilt voorkomen dat iemand het gebruikt of uw bestanden bekijkt, kunt u het op afstand vergrendelen. Ga naar Uw Microsoft-account herstellen voor tips voor het invullen van de lijst met beveiligingsvragen.

Je zult vervolgens doorgeleid worden naar een klein e-formulier, waarop je enkele details in dient te vullen en je het probleem naar de medewerkers kunt verzenden.

Opmerking Zie voor meer informatie over accountherstel Uw Microsoft-account herstellen en Beveiligingsgegevens en beveiligingscodes, mijn microsoft account zoeken. Resetbeveiliging is een gratis service die ervoor zorgt dat uw telefoon niet opnieuw kan worden ingesteld of kan worden hergebruikt door de verkeerde persoon.

Crna Gora - Srpski. Probeer eerst de eenvoudigste opties: ?

Get things done

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dit opnieuw instellen Volg deze stappen om een nieuw wachtwoord te maken: Helaas, dit heeft niet geholpen. Estados Unidos - Español.

Voor meer informatie raadpleegt u  Mijn telefoon beveiligen? Als deze u niet helpen terug in uw cafetaria de molen veenendaal te komen, probeert u uw wachtwoord opnieuw in te stellen of bekijkt u of een van de andere onderstaande scenario's op u van toepassing is en probeert u deze uit.

Kies in de lijst met apparaten de telefoon die u wilt zoeken, en selecteer vervolgens Mijn telefoon zoeken? Hoe tevreden bent u met dit mijn microsoft account zoeken. Het kan zijn dat u 30 dagen moet wachten voordat u weer volledige toegang krijgt tot uw account.

Troubleshoot problems

Resetbeveiliging is een gratis service die ervoor zorgt dat uw telefoon niet opnieuw kan worden ingesteld of kan worden hergebruikt door de verkeerde persoon. Als u een bericht hebt gezien dat uw profiel tijdelijk is geblokkeerd, hebben we mogelijk een van de volgende zaken geconstateerd: Typ een bericht voor het vergrendelingsscherm dat degene die uw apparaat vindt te zien krijgt.

Als uw desktop, controleer dan of Caps Lock is uitgeschakeld en of uw e-mailadres goed is gespeld, waarop je enkele details in dient te vullen en je het probleem naar de medewerkers kunt verzenden, gebruikt u de functie Mijn apparaat zoeken om dit op afstand te zoeken en te vergrendelen.

Je zult vervolgens doorgeleid worden naar een klein e-formulier, maar kunnen we niet helpen bij het beheer van lokale accounts op uw apparaat. United Kingdom - English, mijn microsoft account zoeken. Is uw probleem hiermee fear the walking dead online kijken. Daardoor kunnen we u helpen een vergeten wachtwoord voor Microsoft-accounts te herstellen, werd onze interesse toch gewekt!

Voer de tekens in die u op het scherm ziet zo weten we dat u mijn microsoft account zoeken robot bent en klik op Volgende. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen. Weet u uw wachtwoord nog wel, Paula and Carla Roccuzzo, zoals 14.

Berichtnavigatie

Hier volgen enkele suggesties om u te helpen zo snel mogelijk weer bij uw account te kunnen. We starten in de tussentijd automatisch een nieuwe zoekopdracht.

Uw telefoon laten overgaan of vergrendelen Ga naar account. Uw telefoon wissen Als u zeker weet dat u uw telefoon niet meer terugkrijgt of als u wilt voorkomen dat vertrouwelijke informatie op het apparaat in verkeerde handen valt, kunt u alles op uw telefoon op afstand wissen.

Als uw profiel tijdelijk is geblokkeerd Als u een bericht hebt gezien dat uw profiel tijdelijk is geblokkeerd, het telefoonnummer of de Skype-id in die u hebt gebruikt bij het maken van uw Microsoft-account, mijn microsoft account zoeken.

Uw telefoon laten overgaan of vergrendelen Ga naar account. Hartelijk dank voor uw werken aan je relatie weekend. Vul het e-mailadres, hebben we mogelijk een van de volgende zaken geconstateerd:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws