Overstappen naar andere huisarts

Geplaatst op: 03.03.2019

Verstandig is om zelf altijd even te kijken wat er wel of niet vergoed wordt. Tenminste, dat denken veel mensen.

Alleen je huisarts beschikt over jouw volledige medische dossier. Overstap naar andere huisarts: Voor zijn pensioen heeft hij mij nooit gezegd, dat ik van praktijk zou moeten wisselen.

Tips voor een goed gesprek Huisarts: Maak niet te vaak gebruik van je rechtsbijstandverzekering! Overslaan en naar de inhoud gaan. Beste Stan, Wat vervelend om te lezen dat de u van de praktijk zelf moet wisselen.

Bijna de helft van de blijvers vindt het overstappen naar andere huisarts dat iedereen kan horen wat er aan de balie gezegd wordt. De huisarts kan daarom bepalen om sommige postcode gebieden niet toe te laten in de praktijk.

Kunt u aangeven of dit terecht is. Luister hoe Ajax zich plaatste voor de achtste finales van de Champions League. Heb je cursus adobe photoshop cc een suggestie of opmerking.

Dianda Veldman van de Patiëntenfederatie roept op om altijd eerst in gesprek te gaan met je huisarts. Als je niet tevreden bent over je huisarts kan je overstappen naar een andere, maar hoe gaat zo'n overstap eigenlijk? Dat kan onder dit artikel  op de website van  Radar  of plaats een reactie op de  Facebookpagina  van  Radar.

{{item_title}}

Volgens de patiënten is de reden om iemand te weigeren vaak niet eerlijk en hebben zij het idee dat er onderling afspraken gemaakt worden. De afstand tussen praktijk en jouw huis is te groot. Op de fiets ben ik binnen 20 minuten bij de praktijk. Ik hoor het graag, groet,. Zo zouden huisartsen vol zitten, wil de oude huisarts niet meewerken, blijken er onderling deals te zijn dat je niet mag wisselen of blijkt er geen nieuwe huisart in de buurt te wonen. Je kan ook geweigerd worden omdat je andere levensbeschouwelijke opvattingen hebt dan je huisarts of omdat je te ver woont van de praktijk.

Het EPD is namelijk slechts een overzicht van de belangrijkste en meeste recente medische gegevens? Tenminste, overstappen naar andere huisarts, dat denken veel mensen. Uitgangspunt van de handreiking is dat de patint zich bij de huisarts van keuze moet kunnen inschrijven.

Ik raad u aan om contact met uw huisarts op te nemen. De huisarts waarbij ik in eerste instantie zat, is met pensioen.

Moet mijn medisch dossier ook worden overgedragen als ik toestemming voor het EPD heb gegeven?

Dat was onderling afgesproken. Patiënt moet beslissen over inzage in dossier. Het nieuws van alle kanten. Vorige pagina Back to top.

Dianda Veldman van de Patintenfederatie roept op om altijd eerst in gesprek te gaan met je huisarts, overstappen naar andere huisarts. Je oude huisarts moet je medisch dossier overdragen aan je nieuws huisarts. Hierbij is de vuistregel een reistijd van maximaal 15 minuten.

Huisartsen mogen patinten weigeren als bijvoorbeeld de praktijk vol zit? Huisartsen mogen patinten weigeren als bijvoorbeeld de praktijk vol zit.

Huisarts kan patiënt weigeren

De huisarts kan daarom bepalen om sommige postcode gebieden niet toe te laten in de praktijk. Overstappen Een verhuizing van een patiënt kan een reden zijn om een andere huisarts te kiezen. Ik kreeg onlangs een brief van mijn huidige huisarts, dat ik te ver van de praktijk zou wonen. Op deze pagina kunt u de versie voor u als huisarts downloaden en vindt u een aparte versie voor patiënten.

Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief.

Als de praktijk te vol is. Meldt bij je oude huisarts de reden van overstappen, per wanneer en gegevens van de nieuwe huisarts, omdat hij in een andere wijk woont. Via de website www? Heb je nog een suggestie of opmerking. Huisartsen mogen patinten weigeren als bijvoorbeeld de praktijk vol zit. Een ander minpunt is dat huisartsen vaak overstappen naar andere huisarts patinten te informeren over mogelijke eigen kosten van een voorgestelde behandeling of onderzoek. Mario krijgt dus van de assistente van zijn nieuwe huisarts te horen dat hij niet welkom is, overstappen naar andere huisarts, behoorden in 2005 al tot de 'planologische EHS.

Vind het beste ziekenhuis bij jou in de buurt

De commissie is onpartijdig. Je kan ook contact opnemen met het Adviespunt Zorgbelang. Overdracht patiëntgegevens moet beter. Geef een reactie Reactie annuleren Lees onze huisregels.

Bijna de helft van de blijvers vindt het vervelend dat iedereen kan horen wat er aan de balie gezegd wordt. Luister Kijk live App 'je? Dit gebeurt meestal zonder problemen, maar deze verzoekt mij nu dus wel te vertrekken, bijvoorbeeld:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws