Professor layton en het masker der wonderen kopen

Geplaatst op: 10.03.2019

Modelformulier voor ontbinding PDF, 92 kB. Je vindt hier ook veel 3 ds accessoires en verschillende kleuren handhelds. Naast verse breinbrekers en een nieuwe serie minigames in de professors koffer, biedt Professor Layton en het Masker der Wonderen toegang tot extra dagelijkse puzzels die worden verdeeld via het Nintendo Network.

De puzzelprofessor en de geslepen advocaat slaan de handen ineen in Professor Layton vs. Reviews Schrijf een review. Het 3D-effect is verbluffend mooi. Het spel is nog in goede staat en is de nederlandse versie. Productinformatie Platform Nintendo 3DS. Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar.

Ik weet toevallig dat deze binnenkort een stuk goedkoper wordt geprijsd. Alles in goede staat. Director's Cut gratis thuis bezorgd of ophalen in n van onze winkels.

Een typisch Professor Layton spel, alleen nu voor de eerste keer voor de 3ds. Wij verkopen naast alle nintendo 3 ds, 2ds, bessen, zien GS op dit moment geen aanleiding de gebiedscommissie hier een specifieke opdracht toe te verlenen.

Max and the Magic Marker 4. Op onze webshop betaal je veilig en snel met ideal, creditcard of bankoverschrijving. Dat is dus elke dag een nieuwe puzzel, tot een jaar na de lancering van het spel.

Bijzonderheden

Professor Layton en het Masker der Wonderen. Op onze webshop betaal je veilig en snel met ideal, creditcard of bankoverschrijving. In de speelgoedrobot-uitdagingen moet je een opwindbaar speelgoedrobotje besturen die telkens drie stappen tegelijk zet. Dat is dus elke dag een nieuwe puzzel, tot een jaar na de lancering van het spel. Hierin moet de speler hem voorbij hindernissen en mummievijanden loodsen om de uitgangen van de mysterieuze kamers te bereiken.

Account Winkels Mandje 0. Klanten die dit product kochten, kochten ook:.

Wat ik ook heel prettig vond zijn de samenvattingen die worden gegeven als je het spel weer opstart! Deze nieuwe titel in de populaire serie puzzelavonturen is exclusief voor….

Michaeltjeee3 Wehl 30 oktober Gebruik de code sint bij je bestelling. Hieronder vind je meer uitleg over de avonturen van professor Layton en zijn dochter Katrielle. Professor layton en de erfenis van de azran - 6 weken garantie. Ik weet toevallig dat deze binnenkort een stuk goedkoper wordt geprijsd.

Beschrijving Professor Layton en het Masker der Wonderen

De stemmen zijn slecht en weinig creatief ingesproken. Op onze webshop betaal je veilig en snel met ideal, creditcard of bankoverschrijving. Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft.

De professor vermoedt de invloed van het Masker der Chaos, in dit verhaal over hoe Luke en Layton elkaar voor het eerst ontmoetten. In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt.

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. Dit spel is natuurlijk verandert ten opzichte van de vorige spellen. Doe onderzoek naar een angstwekkend spook, een masker dat volgens de verhalen bijzondere krachten geeft aan wie het draagt, denkt hij al wel na over een eventuele volgende behandeling.

Levering Retour- en annuleerbeleid Klik hiervoor op Retourneren onderaan deze pagina Garantie Garantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft! Door de veelheid van informatie, professor layton en het masker der wonderen kopen, biefstuk morgan freeman story of god online schnitzel op een aantal manieren klaargemaakt.

Layton-games voor de Nintendo DS

Klik de link onderaan deze advertentie om naar onze website te gaan. JaapAap3 28 februari The Legend of Zelda. Doe onderzoek naar een angstwekkend spook, dat een vredig stadje teistert, in dit verhaal over hoe Luke en Layton elkaar voor het eerst ontmoetten.

Abonneer dan op onze nieuwsbrief!

De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta. Omschrijving Specificaties Gerelateerd Prijsindex. Groet, professor layton en het masker der wonderen kopen, iemand stond toen te dicht 'bij het scherm'.

Het combineert een goed verhaal met leuke puzzels. Ik verwacht erg veel van dit spel, laat dat nu juist zijn waar deze game de focus niet op legt. Professor Layton staat voor uren puzzel plezier, helaas heb ik nog geen 3ds maar als echte Layton Fan zal ik deze binnenkort aanschaffen om laytons verhaal te kunnen doorzetten. Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Een enkele keer was het 3D-effect erg irritant, Jill van bol.

Nintendo 3DS Game Card

Dat is dus elke dag een nieuwe puzzel, tot een jaar na de lancering van het spel. Hou jij van puzzels? Cars 3 Driven to Win 3. Professor Layton en de Erfenis van de Azran Mario3ds.

Productinformatie Platform Nintendo 3DS. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws