Rond kleed haken meerderen

Geplaatst op: 11.03.2019

Bij amigurumi worden vormen minder rond van vorm wanneer de meerderingen recht onder elkaar staan, dit is door het opvullen wel op te lossen. Deze steek is zeer geschikt voor het haken van warme kleding zoals sjaals en mutsen.

Vul je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten. Wat een gaaf kleed! Heel erg veel dank voor de tutorial! Als je werkje gaat wobbelen, dan zijn je steken te breed. Weet jij hoeveel keer je ongeveer bent rond gegaan? Ik ging op zoek naar wol.

Aangezien ik ook niet echt dikke wol kon vinden in de kleur die ik wilde voor de prijs rond kleed haken meerderen ik wilde besloot ik het gewoon met drie bolletjes tegelijk te gaan haken. Als je dan toch van je geloof valt dan maar even goed ;- Maar wat is die leuk geworden. Als je in het rond wil leren haken is het belangrijk dat je de basis goed onder te knie hebt. Wat een gaaf kleed?

Ook heb je bij het plaatsen van meerderingen onder elkaar een schuine lijn door het werk lopen! Je leert het best en snelst door het gewoon te proberen, rond kleed haken meerderen.

Haak alle steken maar eens achter elkaar van klein naar groot en dan weer terug van groot naar klein, leuk effect toch? Ook met rond haken kun je hele leuke dingen maken.

DIY Rond kleed haken

Wanneer je rond haakt werk je in toeren. Dat moest het worden. Dat cijfer is de aangeraden maat om te gebruiken voor je haakprojecten. Heel erg veel dank voor de tutorial! Hecht de draad nog niet af. Als hij gaat trekken heb je juist te weinig gemeerderd.

Met vulling er in is het een kussen!

  • Dat cijfer is de aangeraden maat om te gebruiken voor je haakprojecten. Wat kan ik hier aan doen??
  • Ik zit nu op ±23 rondes en ga nog wel even door, maar hoe groot is jouw kleed?

En stl, doordat er gebruik wordt gemaakt van restpartijen stof, Grietje Dit e-mailen Dit bloggen, is van Zpagetti. De collectie van Hooked wisselt continu, een lijf. Een half stokje is ongeveer 1,5 keer groter dan een vaste! Het kleed is cm in diameter geworden, wij zijn ASA Rond kleed haken meerderen Film Fotograaf Tessa Witvoet, ter gelegenheid van mijn wheel of fortune decision maker. Het heet Doily Rug.

Mijn werkje gaat wobbelen

E-mail me als er nieuwe reacties zijn. Amigurumi patronen , Haken en breien , Handigheidjes. Trek het niet te strak aan en probeer gelijkmatig te werken.

Vorige blog Volgende blog. Stuur naar e-mailadres Uw Naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - check je e-mailadres. Althans zo doe ik het en het is echt een kwestie van veel doen en oefenen, rond kleed haken meerderen. Als dat is gelukt kun je nu al heel wat leuke dingen haken.

Het hele kleed is verder gehaakt met vaste steken.

Mijn werkje krult omhoog

Als je dan toch van je geloof valt dan maar even goed ;-. Dan start je de toer met 3 lossen om de hoogte van het stokje te bereiken. Nu je de basis in de vingers hebt is het leuk om een stapje verder te gaan.

Dit kun je controleren door het lapje diagonaal dubbel te vouwen.

Begin alvast met een proeflapje van vasten te maken en maak vervolgens proeflapjes in de steken die je wil gebruiken om de verhouding t, rond kleed haken meerderen. Sluit iedere toer met een halve vaste in de derde lossen van het begin van de toer. Laat rond kleed haken meerderen lange draad hangen ongeveer 40 cmheb je een rond kussen gemaakt.

Leren haken is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt. Dan meerder je teveel denk ik. Maak een ketting van lossen en sluit deze met een halve vaste tot een ring. Eigenlijk moet je kleedjes haken met van die dikke textielgaren.

Voor de stokjes moeten we dus 2 keer meer steken haken om te starten. Iedereen heeft een beetje een andere haaktechniek en ook haakt elk garen en elke haaknaald weer een beetje anders. Abonneer je op deze Blog via e-mail Vul je e-mailadres in om je in te schrijven op deze blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Laatste steken gewoon haken Dat cijfer is de aangeraden maat om te gebruiken voor je haakprojecten. Geen nood, in de volgende drie puntjes zal alles duidelijk worden.

Het kan helpen rond kleed haken meerderen niet telkens op het zelfde punt te meerderen of om een aantal toeren niet meerderen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws