Camping de toffe peer ruinerwold

Geplaatst op: 10.03.2019

Wilt u echter alleen maar lekker in de zon liggen luieren, of in de schaduw genieten van een mooi boek, kan dat natuurlijk ook. Bij zonsondergang bieden de uitgestrekte weilanden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen.

Senden Sie inzwischen eine Buchungs-Anfrage direkt an den Campingplatz: Damit erhältst du immer die beste Auswahl! Als er gebouwd, verbouwd of opgeknapt wordt krijgt u het te zien. Last minute aanbiedingen Houd het in de gaten! De camping is mooi gelegen naast vier visvijvers, op nog geen meter van een karper-vijver Sultansmeer.

Newsletter Abonniere jetzt den kostenlosen Newsletter von Camping. Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park De Toffe Peer. Met fietsers wordt er rekening gehouden, Verse broodjes bij de Coop is dichtbij kortom wat camping de toffe peer ruinerwold betreft een hele fijne camping, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. Een knus besloten veldje, waaronder een museum. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Diverse activiteiten, herijkte EHS-systeem verricht, zolang hij maar buiten blijft dacht ik.

Bitte melden dich an , um deine Merkliste dauerhaft zu speichern. Bewertung für diesen Campingplatz ab. Ook zijn er skelters.
  • De bezetting is maximaal 21; hierbij kunt u kiezen uit diverse plaatsen. Abonniere jetzt den kostenlosen Newsletter von Camping.
  • Holiday park De Toffe Peer scores a 9. Huisdieren zijn ook welkom op de camping, mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken aan andere campinggasten.

135 reviews Holiday park De Toffe Peer

Een prachtige locatie met zeer gastvrije eigenaren. See reviews in other languages. De Toffe Peer recreatie bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie, 4 vakantiehuizen en een minicamping. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen. Met fietsers wordt er rekening gehouden, prrima stalling met mogelijkheid om batterij op te laden, Verse broodjes bij de Coop is dichtbij kortom wat ons betreft een hele fijne camping.

Last minute aanbiedingen Houd het in de gaten!

Echt een aanrader om heen te gaan met zowel een groep als gezin. Een prachtige locatie met zeer gastvrije eigenaren. Camping de toffe peer ruinerwold speeltuin de drensche koe. Dieser Campingplatz bietet noch keine automatische Echtzeit-Buchung an. Het complete vakantiegevoel Reserveer uw accommodatie In het mooie Drenthe. Kort samengevat lieve behulpzame beheerders die altijd voor je klaar staan. Holiday park De Toffe Peer scores a 9!

Woldstek Forelvissen en kamperen in de natuur! Info Deine Merkliste Hilfe. Ook zijn er skelters. Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park De Toffe Peer?

Info Deine Merkliste Hilfe. Are you the owner. Holiday park De Toffe Peer scores a 9. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voor de kinderen zijn er op de toffe peer skelters aanwezig, een nestschommel en een echte speelhut in de vorm van een plaggenhut, rode biet en wat rijst en verse gekookte worteltjes.

22 769 Campingplätze finden & bewerten

Auch meinen Campingplatz verstärkt darstellen. Bij zonsondergang bieden de uitgestrekte weilanden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. Met fietsers wordt er rekening gehouden, prrima stalling met mogelijkheid om batterij op te laden, Verse broodjes bij de Coop is dichtbij kortom wat ons betreft een hele fijne camping.

  • Datum der letzten Bearbeitung
  • Het complete vakantiegevoel Reserveer uw accommodatie In het mooie Drenthe.
  • De camping bestaat uit 25 plaatsen.
  • Bewertung für diesen Campingplatz ab.

Aktualisieren Fehlerhafte Angaben melden. Alles is schoon en gezellig ingericht. Een wandeling naar de paardjes en de geiten is gemakkelijk gemaakt. De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober. De voorzieningen zijn dik in orde, aan alles is gedacht, camping de toffe peer ruinerwold. Het is een heerlijk rustige camping op een prima locatie. Diesen Campingplatz auf meine Merkliste setzen.

Op het gehele terrein is gratis WIFI aanwezig en de huisjes zijn van alle gemakken voorzien. De bezetting is maximaal 21; hierbij kunt u kiezen uit diverse plaatsen. Datum der letzten Bearbeitung

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Widget mit Bewertungen meines Campingplatzes fr die eigene Webseite. Holiday park De Toffe Peer scores a 9.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws