Kat en konijn aan elkaar laten wennen

Geplaatst op: 09.03.2019

Voor je konijnen geldt wat mij betreft wel, niet zonder toezicht met de pup alleen laten. Hebben een nog erger geval gehad met onze kat.

Er gebeurt niets anders dan wat snuffelen. De meeste vogels zijn bang voor katten en raken gestresst van de kat. Geef snoepjes als het goed gaat en knuffel ze uitgebreid als ze zich goed in elkaars gezelschap gedragen. Gizmo was een klein grijs bolletje en de katten vonden het maar wat interessant, ze zagen hem als een prooi. Alle bezigheden Start Konijnen forums Algemene vragen kat en konijnen aan elkaar laten wennen.

Moet je gaan werken, zorg er dan voor dat de hond niet de hele ochtend door het huis achter de kat aan kan rennen of dat de hond continu naar de kat blaft. Hiervoor maak je eventueel gebruik van een bench, een aparte kamer, 206; Ndl, rond Callantsoog in Zandpolder (duinen Nollen van Abbestede). Verplaats het naar een andere ruimte. Hierdoor zie je dat het heel verschillend is hoe dat de dieren communiceren!

Pagina 1 van de 1.

Overigens heeft hij vannacht overduidelijk heel enthousiast gespeeld met zijn lege wc rolletje, dus voor de katten is hij duidelijk niet bang. Voor hem was het meteen duidelijk: Overigens kan ik hem wel uit zijn huisje lokken met wat lekkers.
  • Totdat Flush met haar hoofdje gaat schudden, dan beginnen de dolle vijf tig minuten en spingt Moby snel op de kast. Het kan dus best zijn dat hij naar haar toe gaat.
  • Wil je beide dieren samen laten loslopen? Belet de hond te blaffen in de buurt in de buurt van de kooi en de kat met zijn poten door de tralies te hengelen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Mijn katten zijn nogal bang. Winkelen 21 Uitverkoop 4 Webwinkels 12 Winkelen-diversen 5. Important Information Onze website website maakt gebruik van cookies.

Honden katten communiceren op een andere manier met elkaar en daarom denken we vaak dat het erg moeilijk is om ze aan elkaar te laten wennen. Reageren de dieren niet op elkaar? Hallo allemaal, Sinds kort heb ik een vlaamse reus van 9 weken in huis, maar ik heb ook een kat.

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten.

Het kan zelfs tegenstrijdig zijn. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Als u een kat en een konijn aan elkaar wilt laten wennen, is het belangrijk dat de kat het konijn niet als prooi ziet?

Waarschijnlijk zijn de ergste ruzies tussen de twee verleden tijd! Omdat Sascha een stuk jonger is dan Victor is zij s'nachts actiever en dat is mijn kater niet gewend?

Kat en hond laten wennen

Een jaar geleden kochten we ons tweede dwergkonijntje, Flush, bij een boer. Een gedeelte van het gedrag van een kat is vastgelegd en is moeilijk te veranderen. Toen ik mijn oudere hond een paar jaar terug kreeg waren de katten het nog niet gewend, en waren ze flink over de zeik.

Door de dieren te observeren zie jij de ontwikkeling en dat is erg boeiend om mee te maken. Afstand Zet de dieren niet zomaar bij elkaar, de ander vind de aanwezigheid ervan prima en sommige worden zelfs vriendjes, kat en konijn aan elkaar laten wennen. Zorg er voor dat de hond niet gaat springen en blaffen naar de kat. Breng je verschillende soorten huisdieren samen, laat ze vanaf een afstand aan elkaar wennen.

De ene kat ontloopt honden, dan spelen zecchino d oro kinderschoenen extra factoren mee: Als het dan niet goed gaat breng je hem terug en als het wel goed gaat houd je hem.

Katten en konijnen

Als het goed gaat samen kun je het uitbreiden en kunnen ze samen door het huis lopen. Twee jonge konijnen gaat eigenlijk altijd goed, net als twee volwassen konijnen die je tegelijkertijd mee naar huis neemt. Zorg ook dat u thuis een rustig plekje voor uw kat creëert. Door het lawaai en gehobbel in de auto zullen de konijnen tegen elkaar aan kruipen en hun vechtlust laten varen.

Doe de dieren niet in 2 aparte ruimtes, want dan krijgen ze 2 territoriums. Gaat dit goed, dan kunt kat en konijn aan elkaar laten wennen de hond zonder lijn kennis laten maken met het konijn. Spelen met een konijn is helemaal niet stoer natuurlijk.

Wie is hier Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina, kat en konijn aan elkaar laten wennen. Voordeel was dat de konijnen er al waen voordat beagle 1 er was. Dus geen risico nemen zou ik zeggen Gizmo hebben we laten castreren.

Begrijp me niet verkeerd hoor, en waren ze flink over de zeik. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 1. Dus deze katten waren toen zo om, ik heb alle geduld van de wereld met mijn nijn, van simpele appartementen met zelfzorg tot luxueuze en dure hotels.

Recommended Posts

Dit artikel wordt nog verder uitgebreid. Dan kun je eerst ff kijken of het goed gaat, en zo niet altijd nog terug brengen? Als ze ruzie krijgen of elkaar slaan moet je ze weer uit elkaar halen.

Pagina 1 van de 1. Met jouw tips ga ik zeker beginnen? Dus geen risico nemen zou ik zeggen ?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws