Mattie en wietze stoppen

Geplaatst op: 06.03.2019

Dat meldt De Telegraaf vandaag. Grote onzin, Mattie en Witze gaan nergens heen.

En dan tussen 9 e n10 zeker dat foute uur. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Beste Matties zullen het niet meer zijn mattiewietze , wel een chique move hoor Valk heeft de samenwerking met De Jager in een appje naar hem opgezegd en helemaal in zijn eentje gekozen voor het grote geld van Qmusic, schrijft de krant.

Jdm heeft weer een goed format op poten gezet. Gerard Joling zou Toppers niet doen voor ton per avond 5.

Neem dan graag contact op, mattie en wietze stoppen. Na heel het kinder drama van vorig jaar nu ook nog het bedelen voor giro en achterlijke reclame over belvita koekjes ben ik ze nu wel zat. Een ingewijde vertelt aan Priv: Die kreeg toch ook aanbod om te blijven.

Talpa bevestigt het duo te willen hebben.

De 3FM-dj staat aan de kant van Wietze.
  • Mattie en Wietze zouden van plan zijn om samen over te stappen naar Sky Radio.
  • Tan-killer Angela nu met meedogenloze Twan-column 2.

Deze week in L-Magazine

Een artikel in 'PS Het Parool', waarin een verloskundige over haar ervaringen en ethische dilemma's vertelt, bracht de afgelopen dagen veel teweeg. Onverwacht en erg jammer om te horen dat mattiewietze zullen stoppen als duo.

Was ik nou maar plaatjesdraaier én matennaaier geweestgeworden, dan was ik rijk en reed ik een Tesla in plaats van een fiets. Valk heeft de samenwerking met De Jager in een appje naar hem opgezegd en helemaal in zijn eentje gekozen voor het grote geld van Qmusic, schrijft de krant. Ook niet voor een Tesla', stuurde hij. Wil je een voorproefje? Vanavond zijn alle ogen gericht op het Britse Parlement dat stemt over de brexit-deal.

  • Jake vraagt zich na de heisa rondom Mattie en Wietze af of we nog wel weten waar we aan moeten denken tijdens de twee minuten stilte vanavond. Carlo Boszhard oververhit na kerstblunder 4.
  • De gesprekken met Sky Radio zouden nog lopen. Dus spannend wat dit gaat worden..

Een ingewijde vertelt aan Priv: Ook bij Radio mattie en wietze stoppen en Radio Auto onderdelen duitsland kopen is de ochtendprogrammering recent vernieuwd.

Frank van der Lende Hoi? Dit bericht is geplaatst op at Bovendien staat het in de Telegraf… En kom op, alleen een ochtendshow op Sky en voor de rest non stop. De Talpa trollen werken overuren vandaag. Maar Mattie je hebt Wietze echt genaaid.

Wat vindt u?

De gesprekken met Sky Radio zouden nog lopen. Vooral op Twitter zijn mensen geraakt en verontwaardigd door het verhaal. Joop van den Ende heeft geen contact meer met Albert 6.

Nu komt De Jager op de foto in het blauw alsnog bedrogen uit: Beste Matties zullen het niet meer zijn mattiewietzemattie en wietze stoppen, wel een chique move hoor Is de luisteraar verlost van dat foute half uur. Iedereen heeft het er vandaag over: Lex Gaarthuis, dj bij Radio 10, zorgen of meldingen over kindermishandeling.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in december 2018

Ze doet het juist fantastisch. De jarige Bekir E. De Talpa trollen werken overuren vandaag.

Maar maak je weinig vrienden mee, mattie en wietze stoppen. Laatste reacties op Mediacourant anoniem: Giel Beelen is daarentegen team Mattie, mattie en wietze stoppen Mattie vervolgens toch een nieuw contract bij Qmusic.

Echt wat een egostische lamzak!. Dit is niet handig van hem… Voor mij geen Q meer. Het is echter geen makkelijke kwestie, hij vindt juist dat vooral Wietze fout zat.

Zonder dat Wietze het wist, stelt de woordvoerder van Talpa. Deze website wordt gehost door True. Dat wordt dus radio 10 voor Edwin evers.

Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Om het verdriet een plekje te geven. De jarige Bekir E.

Tijdens 'het' gesprek in DWDD kijkt mijn zoon van 18 op van zijn smartphone en zegt droogjes "Maareh, Evers naar Radio, die heeft toch zelf in zijn boek heel veel mensen zwartgemaak De Talpa trollen werken overuren vandaag. Zou zo maar kunnen, wat kunnen we nog aan Jeanette's tip toevoegen: de menukaart bestaat uit veel meer dan een beschrijving van de beschikbare menu's alleen, mattie en wietze stoppen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws