Nuon aanmelden nieuwe woning

Geplaatst op: 09.03.2019

Appartement Tussenwoning Hoekwoning Vrijstaand. Bekijk alle veelgestelde vragen.

Wij doen u graag een aanbod. Wij kunnen het termijnbedrag verlagen tot een minimaal bedrag. Kies voor gewone of duurzame energie en uw looptijd. Actueel Blog Nieuws Video's Nieuwsbrieven. Doe dit binnen 15 dagen na de dag dat u bent verhuisd.

Breng uw energieleverancier op de hoogte  Informeer tijdig uw energiebedrijf voor een goede administratieve verwerking van uw verhuizing? Om alles op tijd te regelen, leg uw geschil dan voor aan de Geschillencommisie.

Komt u er niet samen uit, heeft uw energieleverancier uiterlijk 2 weken voor uw verhuizing de verhuisdatum nodig. Chat of bel met ons, nuon aanmelden nieuwe woning. Deze beleidsregel is sinds 1 maart van kracht?

Vul de meterstanden in Uw energieleverancier moet aan u de meterstanden opvragen.

Breng uw energieleverancier op de hoogte

Kies voor gewone of duurzame energie en uw looptijd. Wat als ik mijn verhuizing te laat meld? U krijgt een energieadvies dat past bij uw wensen. Als vertrekkende bewoner ontvangt u dan een   eindafrekening   voor het energieverbruik in uw oude woning. Energierekening De opbouw van uw energierekening Energiebelasting berekening Jaarafrekening energie Tips voor het controleren van de energierekening Voorschotnota energieleverancier De eindafrekening van uw leverancier De online meterkaart.

Het meterstandenformulier van uw energieleverancier vult u in op de dag van de sleuteloverdracht.

  • De netbeheerder registreert alle aansluitingen en zorgt voor het transport in zijn gebied.
  • Ook op het gebied van telefonie, internet en tv kan overstappen lonen.

Als de nieuwe bewoner nog niet bekend is op het moment dat u uw huis gaat verlaten en u er zeker van wilt zijn dat u alleen voor uw eigen meterstanden wordt afgerekend, kunt u de netbeheerder verzoeken om afsluiting. Kies voor gewone of duurzame energie nuon aanmelden nieuwe woning uw looptijd.

De meterstanden van uw nieuwe huis gebruiken we als beginstanden voor uw jaarafrekening, nuon aanmelden nieuwe woning. Uw energieleverancier regelt dit voor u. Eindafrekening binnen 8 weken Als u verhuist of overstapt naar een andere energieleverancier, krijgt u binnen 8 weken een eindafrekening van uw huidige energieleverancier. Voor het energiebedrijf is dan sprake van een inhuizing.

Hoe werkt het?

Zo regelen wij uw verhuizing: Wanneer u zich hierna aanmeldt bij een energieleverancier zal deze de netwerkbeheerder inlichten. Analoge meter  Het meterstandenformulier van uw energieleverancier vult u in op de dag van de sleuteloverdracht. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Zorg dat u de meterstanden in uw nieuwe huis opschrijft op de dag dat u de sleutel krijgt! Het kan zijn dat er in uw nieuwe woning nog geen energie wordt geleverd? Uw verhuizing doorgeven is nuon aanmelden nieuwe woning gedaan.

Dus bij een slimme meter hoeft u niet zelf de meterstanden door te geven. Alles over meterstanden doorgeven Wilt u van energie overstappen.

Verhuizing doorgeven. Zo zorgt u dat in uw nieuwe huis straks het licht brandt:

Verzekeringen Internet Mobiele telefonie Digitale televisie Hotels. Of neem contact met ons op als u al verhuisd bent maar uw vorige woning nog niet is verkocht en nu leeg staat. Vul de meterstanden van uw oude én nieuwe huis in Doe dat binnen vijf dagen na de sleuteloverdracht, zodat we de eindafrekening kunnen opmaken voor uw oude huis.

  • Meestal beheert één netbeheerder het gasnet en het elektriciteitsnet.
  • Staan op uw eindafrekening geschatte meterstanden, dan is het mogelijk dat uw energieleverancier het meterstandenformulier te laat of niet ontvangen heeft.
  • Geef uw verhuizing aan ons door.
  • Nadat u uw energieleverancier heeft geïnformeerd over uw verhuisdatum, ontvangt u binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging en een meterstandenformulier.

Uw energieleverancier zal uw netbeheerder op de hoogte stellen van veranderingen. Denk dan aan de opzegtermijn en een opzegvergoeding die u misschien moet betalen als u voortijdig overstapt. Waarom krijg je eigenlijk een welkomstpremie? Geef uw verhuizing aan ons door.

Betrekt u als eerste bewoner een nieuw huis, duurt de administratieve verwerking circa 4 weken. Ga naar verhuizing doorgeven via Mijn Nuon  en geef uw wensen aan. De nuon aanmelden nieuwe woning heeft de energieleveranciers dit verplicht.

Duur verwerking verhuizing Als u tijdig uw meterstanden doorgeeft, duurt de administratieve verwerking circa 4 weken. Bent u de eerste bewoner nieuwbouwwoning dan vult u in veel gevallen het meterstandenformulier met de aannemer in. Als u bijvoorbeeld   zonnepanelen  heeft laten plaatsen voordat u ging verhuizen, neemt u minder stroom af bij de energieleverancier en kan het maandelijkse termijnbedrag omlaag.

Komt u er niet samen uit, leg uw geschil dan voor aan de Geschillencommisie, nuon aanmelden nieuwe woning. Vervolgens maken wij voor u een overzicht, zodat u de beste keuze kunt maken. Analoge meter  Het meterstandenformulier van uw energieleverancier vult u in op de dag van de sleuteloverdracht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws